17,153,141 total views, 4,445 views today

Sedut Hingus Baby Fisha Yang Demam

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Baby Fisha Demam
Apa yang dirisau menjadi kenyataan,

Akhirnya Baby Fisha demam dan jatuh sakit juga. Yang pasti, Baby Fisha demam bukan sebab kena suntikan imunisasi bayi 1 tahun. Tetapi berjangkit dari ummi.

Ini turn daddy dia pula nak demam ini.

Dah beberapa hari Daddy dia cuba bertahan bagi tak jatuh sakit, tetapi akhirnya kecundang juga.

Dah beberapa malam, Daddy dia jaga Fisha (ummi tak sihat + kerja malam).

Sedut Hingus Bayi

Penyedut Hingus Bayi

Sian dia susah nak bernafas sebab hidung berhingus.Jenuh daddy nak sedut hingus dia bagi keluar. Bila nak sedut itu, mula la dia merajuk dengan daddy dia. Dia ingat daddy dia tak sayangkan dia.

Memang waktu nak sedut hingus dia tue, dia meronta-ronta sampai menjerit-jerit.

Lepas sedut, dia akan mengelak bila daddy dia nak datang dekat. Sudah pandai Baby Fisha ini. Siap buat muka merajuk lagi tue.

Tetapi lepas habis sedut hingus dia.

Dia akan peluk Bro erat-erat dan menangis. Kemudian dia pandang muka daddy dia….. Dan, dia lempang pipi daddy dia sambil buat muka tak bersalah he…23x

**** iklan di Bro Framestone *****

Ingin iklan anda, dipamerkan di blog Bro Framestone seperti ini. Anda boleh PM Bro Framestone di FB.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Sedut Hingus Baby Fisha Yang Demam

  1. kesian tgk baby yang xlena tidur sebab selsema ni..

    Action last comel..haha..lempang manja ye baby fisha

  2. alahai kesian kena selsema. musim hujan ni kot senang kena selsema.

  3. Baby kalau demam memang sangat2 kesian….

  4. Alat yang harus ada. Ada yang sedut hingus anak dengan mulut.

  5. baby kalau kena selsema nie memang kesian sesangat….tapi dulu-dulu my hubby sedut jer…alat ini takde….

  6. ini alat memang wajib ada kalau ada bayi..kalau dia demam memang kita pun sekali demam sebab nak berjaga malam nak jaga dia

  7. Kesiannya selsema.. semoga cepatlah sembuh… aamiin.. 🙂

Leave a Comment