You are here
Home > Iklan > Advertorial > Promosi Photo Canvas Dari Samudera Kanvas

Promosi Photo Canvas Dari Samudera Kanvas

Samudera Kanvas Promosi PhotoCanvas Murah Berkualiti
Baru-baru ini, terlihat promosi menarik Photo Canvas di facebook Samudera Kanvas. Terus terplan nak buat kejutan untuk ulang tahun perkahwinan kami.

Segala urusan tempahan dan perbincangan termasuk pembayaran dibuat secara online. Nak keluar, memang tiada masa lagi-lagi Bro memang duduk rumah je buat kerja.

Lagipun,

Dari tempoh tempahan dibuat sehingga selesai tak ambil masa yang lama.

Bro hanya perlu emailkan gambar (high resolution – Ambil guna DSLR) untuk pihak Samudera Kanvas design mengikut citarasa yang Bro inginkan.

Samudera Kanvas Promosi PhotoCanvas Murah Berkualiti

Paling tak boleh blah, Bro request mereka untuk photo canvas bersaiz 42″ (sama saiz dengan TV Bro). Dorang pula jenis melayan kehendak Bro.

Iye la…!! Kata nak buat kejutan buat Isteri sempena ulang tahun perkahwinan. Tak kan nak order yang kecil, biar besar sikit Bro panjang sikit senyuman puan isteri.

Dan Bro terkejut dengan harga yang mereka berikan – RM250 (selepas diskaun).

Memang murah, rasanya kalau Bro pergi ke kedai, mungkin lebih 2x ganda dari harga yang mereka tawarkan kepada Bro.

Samudera Kanvas Promosi PhotoCanvas Murah Berkualiti

Lepas ini, kena gantung gambar ini dekat atas TV.

Saiz dah sama kan, Mula Baby Fisha buat muka pelik je nanti, nampak muka dia ada melekat dekat dinding.

Plan nak order lagi akan datang. Nak buat Photo Canvas khas untuk Baby Fisha, Nak susun satu persatu dekat dinding dari waktu dia beberapa bulan sampai la sekarang.

Seronok tengok anak membesar depan mata sendiri. Jika dapat diabadikan atas kanvas lagi bagus.

Promosi Samudera Kanvas

Promosi Samudera Kanvas

Sekarang tengah ada PROMO BELI 2 boleh add on kavas ketiga RM10 JE!

Rebut Peluang Ini SEKARANG..!!

Tak kira gambar keluarga, baby born, maternity, kawan-kawan, cik akak, cik abang, tunang, nikah, anniversary, graduation, semuanya anda boleh cetak bersama Samudera Kanvas!

Untuk menempah :

Kenapa Perlu Menempah Photo Canvas Dengan Samudera Kanvas

  • Menggunakan material yang berkualiti tinggi, bukan Tarpaulin ataupun kualiti banner.
  • Material canvas yang digunakan, berkualiti dan tidak silau bila diletakkan di bawah lampu.
  • Cetakan kanvas anda akan tiba di dalam keadaan yang dibalut dengan teliti, dirangka dan bersedia untuk TERUS DIGANTUNG di dinding.
  • Menggunakan Kualiti yang TERBAIK!.
  • Kanvas mereka DIJAMIN KALIS AIR!!!
  • Menggunakan bingkai kayu tebal untuk merengangkan kanvas anda untuk tujuan KUALITI yang PREMIUM!.
  • Menggunakan Pencetak dan Dakwat Kualiti Tinggi SAHAJA.
  • Perkhidmatan Asas Editing Gambar secara PERCUMA!!.
  • Dijamin ANDA akan SANGAT AMAT PUAS HATI dengan perkhidmatan kami.


Senarai Harga Photo Canvas Bersama Samudera Kanvasย :-

  • 8″ x 8″ – RM89 RM50 (diskaun RM39)
  • 10″ x 15″ (saiz A4) – RM150 RM70 (diskaun RM80)
  • 18″ x 12″ (saiz 12R) – RM200 RM100 (diskaun RM100)
  • 20″ x 30″ (saiz TV 32″) – RM350 RM150 (diskaun RM200) – Woowwwww….!!!

(Harga masih sah pada 17 November 2014)

Nampak tak berapa banyaknya diskaun disitu? Mungkin sebab itu Bro request saiz 42″ pada harga RM250. Banyak penjimatannya..!!!

Untuk saiz lain, anda boleh hubungi mereka untuk maklumat lebih lanjut.

Hubungi Samudera Kanvas untuk menempah KUFI ART PHOTO CANVAS

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Promosi Photo Canvas Dari Samudera Kanvas

  1. Terima kasih Broframestone atas maklumat ini.Kebetulan tanggal 26 November ini genap 6 tahun kawan melayari bahtera perkahwinan.Hendak jugalah buat kejutan pada isteri dengan menempah photo canvas dari Samudera Kanvas itu.Di rumah saya tiada frame keluarga sebesar ini.Memang betul kalau kedai gambar biasa mahal gila harganya kalau hendak dapatkan saiz 40′ photo itu.

    Thanks You bro

  2. waaaaa… menarik nih bro. lain dari yang lain kan. alang-alang nak wat biar besar macam size bro wat tue. baru puas hati. yang penting, harga pun berpatutan kan bro.

Leave a Reply

Top