17,167,067 total views, 587 views today

Isi Minyak Shell Dapat Voucher KFC / Pizza Hut

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Isi Minyak Shell Dapat Voucher KFC  Pizza Hut
Baru-baru ini, isi minyak di Shell.

Selepas bayar, cashier hulur dua keping kertas. Pelik juga, sebab kalau resit kenapa perlu bagi sampai 2 keping.

Rupa-rupanya, disertakan sekali voucher KFC dan juga Pizza Hut. Memang jadi rezeki kami hari itu, bila tak tahu nak makan apa.

Voucher KFC just jimat RM5.50 untuk pembelian 2 ketul ayam + Nugget (R) dan 1 Pepsi (L)

Manakala voucher Pizza Hut pula, penjimatan RM10.80 dengan pembelian 1 Regular Pan / Hand Stretched Pizza dan dapat PERCUMA 1 Personal Pan Pizza.

Isi Minyak Shell Dapat Voucher KFC  Pizza Hut

Maka, kami plan guna voucher Pizza Hut.

Terus makan dalam kereta panas-panas. Makan panas-panas baru sedap 🙂

Ok, dah selesai satu menu yang diidamkan oleh Puan Isteri kali ini. Ok next apa pula ek?

**** iklan di Bro Framestone *****

Ingin iklan anda, dipamerkan di blog Bro Framestone seperti ini. Anda boleh PM Bro Framestone di FB.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 thoughts on “Isi Minyak Shell Dapat Voucher KFC / Pizza Hut

    1. Rezeki…

      Tak tahu pula Shell ada buat kempen ini. Terkejut juga

  1. Memang berbaloi dapat baucer dengan isi minyak. Dahulu beli beskit dapat baucer KFC.

    1. Kalau ikutkan ada banyak promosi yang menawarkan voucher seperti ini.

    1. Isi minyak kereta Bro sekali tau

  2. Wah… Bestnya Bro… Lepas ni bolehlah isi minyak dekat Shell pula.. 😉

    1. Memang isi minyak dekat Shell selama ini.

  3. semalam nampak jugak. tapi sebab isi angin je tak dapat baucer :p

    1. Isi angin memang la xdapat he..23x lain la kalau isi angin kena bayar he…23x

  4. Jarang2 depa buat offer ni, mesti nak lawan promosi payung petronas ni hihihi.

    1. Promosi payung Petronas tue entah macam apa-apa entah… Tapi kalau voucher macam nie, orang kenkadang tak kisah nak pakai ke tak. Tak de pula kes berebut-rebut

  5. alhamdulillah. rezeki tue bro. ^_^

    1. Rezeki makan dalam kereta he…23x

  6. diskaun besar memang untunglah isi minyak dengan shell ni.

    1. Tapi sekali itu je dapat vouchernya…. Lepas tue xdapat dah sampai la nie… Tue yang tertanya-tanya, ada promosi ke apa nie

  7. Wahh.. untung.. mmg berbaloi..

  8. Saya pun dapat juga, tapi suami lebih gemarkan KFC, sebat yang tu la dulu

    1. Oh ada dapat juga ek… Berapa kali dapat ek? Bro sekali tue je dapat

  9. lama tak ke blog bro nih… bertahun dah rasanya… huhu…

    tetibe rasa cam nak isi minyak kat shell balik nih… huhuhu

  10. ada had minimum ke isi minyak berapa RM bro baru dapat voucher ni ?

    1. Hari tue bro isi RM30 kalau x salah.. Baru2 ini isi RM50 xde pula dapat

  11. Hurmm asyik nampak pizza je duatiga hari ni.. nak kena cari ni agaknya

  12. Isi petronas tak dpt free ape2..lepas ni mule isi shell pula la.

Leave a Comment