17,148,916 total views, 220 views today

Burger Bakar Abang Burn Hanya RM0.50

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Orang Pertama Burger Bakar Abang Burn
Biar betul, harga Burger Bakar Abang Burn hanya 50 sen?

Yup, ini memang benda betul. Burger Bakar Abang Burn di Seksyen 7 Shah Alam buat promosi dimana anda boleh nikmati Beef Burger pada harga 50 sen dari pukul 10 malam hingga pukul 12 tengah malam, 26 November 2014.

Burger Bakar Abang Burn

Jika anda baru terbaca entry ini, maknanya anda telah terlepas peluang untuk menikmatinya.

Gambar diatas merupakan pelangan terawal beratur untuk mendapatkan burger yang berharga 50 sen.

Malangnya seorang hanya boleh beli satu burger sahaja. So kalau yang lain nak, kena beratur sama. Tak boleh mintak sesiapa wakilkan.

Beratur beli Burger Bakar Abang Burn tak sama macam beratur nak beli iPhone. Kalau nak beli iPhone siap ada yang tawarkan harga berlipat ganda sekiranya ada orang nak dia wakilkan atau nak ambil tempat dia beratur.

Kredit gambar : facebook Shakiddo.

**** iklan di Bro Framestone *****

Ingin iklan anda, dipamerkan di blog Bro Framestone seperti ini. Anda boleh PM Bro Framestone di FB.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

33 thoughts on “Burger Bakar Abang Burn Hanya RM0.50

  1. Pergghh. . Dahsyat ni… siap beratur panjang sebab nak beli burger harga murah. .

    1. Siapa yang tahu mahu. Kalau bagi FREE gamaknya lagi panjang kot

    2. sanggup ataupun tak saja la nak beraturnya masa tu…confirm ramai yang tak akan lepaskan peluang tu kan…

  2. Gila bak hang perlu bayar 50sen sahaja. Manalah dapat sekarang ini. Promosi yang gempak. 🙂

    1. Itu la pasal… kalau tak ramai orang, sanggup kot beratur 2-3x

    2. terkejut juga masa mula-mula tu..ingatkan RM5…tapi rupanya memang betul burger RM050…fuhhh…

  3. Ramai oo semalam.. tak sampai setengah jam dah 2 barisan..ada la dalam 200 orang kot time tu

    1. 200 orang ? Perghhh…tak sanggup wooo nak beratur bila ramai macam tu…huhu

  4. wow!! sedapnya! murahnya! promosi terbaik!

    1. Ada promosi lagi, inform le awal-awal… Lewat dapat information, dah kenyang baru tau ada promosi ini.

      Melepas sudah

    2. terlambat tahu pasal promosi burger RM0.50 ni…adehhh…kalau tahu awal-awal mesti da terjah sana da…huhu

  5. melepas ehehe.. lagipun jauh dari tempat saya …. hehe

  6. Adik tu memang bestlah.. orang pertama..
    psstt: tak dapat lebih ke sebab dia orang pertama.. 😉

    1. entah sejak daripada pukul berapa la adik tu tunggu sebab nak jadi yang pertama beratur…hehe

  7. Wow menarik.. lama dah tak pekena burger bakar abg burn ni.. selera pulak tengok… best ni..

    1. Lepas nie kita pekena burger bakar abg khir pula he…23x

      Bandar Tasik Puteri mari….

  8. wow… murah ni tapi sayang dah terlepas promosi, hari tu makan rm9 ringgit lebih satu.

    1. Rasanya ramai yang terlepas promosi ini….

    2. Agak agak memang ramai la kan terlepas promosi ni

    3. tu la…mungkin ramai yang tak tahu promosi ni..yang tahu tu memang untunglah… 😀

    4. Mengikut maklumat ada la lebih kurang 200 orang yang que tempoh hari

  9. terbaik la cara promosi dorang nie

  10. Bro Framestone, kira2 kapan ya Burger Bakar ini bukan cabang di Jakarta? Looks yummy.

  11. beratur sanggup untuk dapat harga RM0.5o..free time boleh la buat macam tu

  12. Team Burger bakar abang burn memang bijak dan pandai buat promo yang akan jadi viral…..

  13. Minggu lepas ada kawan bagitau kat Nilai pun ada Promo Burger Bakar Abg Burn tapi RM1 harganya..walaupun beza RM0.50 tapi still murah lagi tue

  14. murah giler, dari apa yang saya selalu tengok burger bakar abang burn ini memang terbaik promosi dan produk diaorang

  15. perghhh…burger RM0.50…mana nak dapat kan bro ? Sebab tu ramai yang sanggup beratur… 😀

    1. Tau xpe, burger free ada la.. itu pun ezad yang belanja he..23x

  16. Hadoi terlambat aku baca status ni, kalu tidak dah letak kon untuk beratur he…x33

Leave a Comment