17,167,105 total views, 625 views today

Menangi MacBook Pro Dengan Sertai Contest #P1NostalgicNation

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

MacBook Pro
Teringin nak menangi MacBook Pro?

Jom sertai Contest #P1NostalgicNation anjuran P1 dimana anda berpeluang memenangi hadiah utama berupa MacBook Pro, iPhone 5s, Kamera Go Pro ataupun iPod Shuffles.

Apa yang perlu anda lakukan?

Anda hanya perlu selesai ketiga-tiga tugasan minggu untuk melayakan anda memenangi hadiah utama.

Setiap minggu anda akan diberikan satu tugasan mudah dengan membuat video pendek lebih kurang 30 saat dan muat naik ke laman facebook anda. Pastikan anda mempunyai akaun facebook untuk menyertainya.

Tugasan Pertama #P1NostalgicNation – FOLD A BOAT

Mungkin anda masih ingat lagi sewaktu zaman kanak-kanak dulu, anda ada buat bot kertas. Tugasan anda mudah sahaja :-

  1. Apungkan bot kertas anda di dalam air
  2. Buat 1 video kreatif/lawak yang menunjukan berapa lama bot kertas anda boleh bertahan sebelum tengelam. (pastikan ia dibawah 30 saat)
  3. Like P1 Connect Facebook Page.
  4. Upload video di laman facebook anda, PASTIKAN IANYA SET UNTUK PUBLIC (Jika tidak tahu, boleh refer gambar dibawah)
  5. Sertakan sekali hastag ini pada status video anda : #P1Connect #P1NostalgicNation #FoldABoat @P1Connect

*Pastikan point 3, 4 & 5 anda buat sewaktu publish video anda. Jika tidak, pihak penganjur tidak dapat melihat video penyertaan anda dan menyebabkan anda tidak layak memenangi apa-apa hadiah.

Cara Public Status facebook melalui dekstop dan mobile

Cabaran pertama ini akan tamat pada pukul 12 tengahari, 24 Oktober 2014.

So cepat-cepat sertai untuk melayakkan anda memenangi hadiah yang ditawarkan. Ingat…!!! Anda perlu selesaikan ketiga-tiga cabaran ini untuk melayakkan anda memenangi hadiah utama.

Apa hadiahnya?

Hadiah Mingguan :

  • One pair of GSC Gold Class Tickets

Hadiah Utama :

  1. Hadiah Pertama : MacBook Pro
  2. Hadiah Kedua : iPhone 5s
  3. Hadiah Ketiga : Go Pro Camera
  4. Hadiah Saguhati : 7 x iPod Shuffles

Pemenang hadiah utama akan diumumkan di P1Connect Facebook page pada hari Jumaat 14 November 2014.

Info lanjut, anda boleh layari http://blog.p1.com.my/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

36 thoughts on “Menangi MacBook Pro Dengan Sertai Contest #P1NostalgicNation

  1. Menarik! Tapi Yt tak kreatif. =_=’

    1. Belum cuba belum tahu…Tak memang MacBook.. Kot2 menanghadiah saguhati pun dah kira ok dah tue

    1. Apa lagi.. Join je la he…23x

    1. Hadiah memang dah menarik dah nie… Bila nak join nie…?

    1. He..23x P1 je yang sudi buat contest yang ada harapan tinggi untuk gua menang

    1. Jangan nak kalau sangat, kena cepat join nie.. Kalau tidak….

    2. BRO MACAM NER NAK JOIN CONTEST NI…

    3. Dah habaq dah dalam entry ini… Cer baca betul-betul

    4. ekin tak dapat baca bro tulis post tu…. hanya nampak tajuk tu yg tnya… pelik kenapa tak nampak ni…. teringin nak join…. huhuhuhu

    5. eh masih sempat je nak join.. mereka dah panjangkan tempoh cabaran

    1. Hadiah dah menarik, tapi tak ramai yang tahu tentang contest ini. So jangan lepaskan peluang ini. Kot2 anda antara yang bertuah 🙂

  2. menarik tapi anis xkreatif la pulak..huhu

    1. Insya’lah kreatif itu akan datang sendiri punya… jangan risau, yang penting, join. Kalau tak join, memang xde harapan la nak menang apa-apa 🙂

  3. Syok ni blogging kalau ada macbook pro. Dah lama nak pakai tapi tak lepas-lepas. Mahal sangat. Kalau dapat free memang best lah.

    1. Insya’lah rezeki ada di mana-mana… Bro hari itu angkat laptop lain. Tapi harga nk dekat sama je dengan MacBook.

      Masih setia dengan window..

  4. Menarik juga cabaran apung bot kertas ini.

  5. Terbaik..nak try lah…haha..

    P/s: nice new template bro

    1. Try la.. masih ada masa lagi nie…

      Thank… tertiba rasa nak tukar angin sejak 2 tahun guna theme yang sama

  6. Sempoi juga ni.. menarik… Bro, gua ingat salah blog tadi ehehe.. 🙂

    1. Eh kalau salah blog, apa yang bakal terjadi ek?

  7. hadiah dia memang best..tapi masa tu singkat sangat

    1. Tak pe, minggu depan, terus buat cabaran ke-2

    1. Dah join ke belum, cabaran kedua dah boleh start hari ini

  8. Hadiah mmg menarik.esok nak try cuba wat boat kertas lah.. 🙂

  9. Menarik betul peraduan ni..Mesti cuba!

  10. hadiah mantap ni tapi dah tarikh dah tamat pulak. good luck semua.

    1. Masih boleh join lagi… Asalkan ketiga-tiga cabaran diselesaikan sebelum tarikh tutup akhir

  11. Ala, dah terlepas tugasan pertama.. Huuuu.. T_T
    Rosmiza Ali Official Blog™

Leave a Comment