17,148,241 total views, 3,630 views today

Karnival Amal OMG Fest 22 – 24 Oktober di Intekma Resort & Convention Center

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

OMG Fest 22 - 24 Oct 2014
Jom ramai-ramai menjayakan Karnival OMG Fest! yang akan berlangsung di Dewan Sri Bestari, Intekma Resort & Convention Center, di sini, pada 22 hingga 24 Oktober ini.

Dijangkakan kira-kira 100 peniaga akan turut terlibat dalam acara bagi mengutip dana untuk disalurkan ke Tabung Gaza.

Selain itu, terdapat 10 orang selebriti turut terlibat untuk menjayakannya seperti Nora Danish, Mawar Rashid, Catriona Ross, Aida Khalida, Arja Lee, Bienda, Adam dan Afdlin Shauki.

Menurut pengurus OMG Fest! – Lieza Baharom,

Penganjuran kali keempat ini bertujuan memberi peluang kepada peniaga dalam talian (online) untuk berniaga sambil membantu mengumpul dana membantu kesengsaraan rakyat Palestin yang diwakili oleh pihak YMC (Youth Movement Change).

OMG Fest 22 - 24 Oct 2014

Sewaktu majlis sidang media baru-baru ini, terdapat beberapa model memperagakan koleksi tudung dari Siti Murni yang akan turut sama menjayakan OMG Fest kali ini.

Karnival itu dibuka dari pukul 10 pagi hingga 9 malam.

Bagi mereka yang berminat untuk turut serta boleh hubungi pihak OMGFest Ventures di talian 011-2626 1656 (Daz) / 019-279 6275 (Liza) atau melalui email enquiry@omgfest.my

Untuk keterangan lanjut, anda boleh layari laman web www.omgfest.my

OMG Fest 22 - 24 Oct 2014

Belanja gambar sekeping dengan model-model ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Karnival Amal OMG Fest 22 – 24 Oktober di Intekma Resort & Convention Center

  1. Berniaga sambil beramal meringankan derita penduduk Palestin. Mereka sekarang ini berusaha untuk membangun semula kemusnahan akibat perang.

    1. Ada masa jemput la ke sana ek 🙂

  2. sambil-sambil beri sumbanagn kepada saudara kita di Palestine

  3. tujuan baik mesti ramai2 kita sokong. sekeping je ke belanja gambar…heee.

    1. Bergambar itu wajib he…23x Penat2 je model nie comel2kan muka kalau kita tak bergambar dengan mereka

  4. Menarik karnival amal ni… selfie tu pun menarik juga huhu.. boleh pergi ada kelapangan time tu nanti.. 🙂

    1. Selfie dah jadi perkara wajib sekarang nie. Tak kan la nak minta puan isteri ambil gambar kita comel2 dengan model… Nanti dia pedajal gambar kita pula nanti

  5. ijin menyimak dan salam hangat penuh persaudaraan

  6. ohh..

    tak tahu la plak ada karnival nih.

    1. Itu la pasal… ramai yang macam termiss pandang karnival macam nie…

  7. rina

    Karnival yg sgt best n beramal…jom support 100%

  8. rina

    Karnival yg sgt best n beramal…jom support 100%

  9. Untungla dapat bergambar dengan model.. Tapi nape sorang model tu asik mendongak jer posenya.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

Leave a Comment