17,162,706 total views, 3,272 views today

Johor Premium Outlets

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Johor Premium OutletsAkhirnya dapat juga menjejak kaki ke Johor Premium Outlets (JPO)

Selama ini, just dapat tengok dekat blog/instagram/facebook rakan-rakan blogger je. Kalau anda kaki shopping, pasti ini salah sati lokasi yang wajib dilawati sekiranya datang je Johor Bharu.

Malangnya, tengah tak masyuk la pula ketika Bro datang ke sini. Salah timing ini.

Alang-alang minggu ini turun ke Johor Bahru untuk bercuti, singah sekejab dekat Johor Premium Outlets (JPO).

Cadangnya nak tengok juga apa-apa didalam, tetapi Baby Fisha macam tak mengizinkan kami ada lama dekat sana. Maka kami terpaksa teruskan perjalan ke Johor Bahru untuk check in hotel then bagi Baby Fisha tidur dan rehat puas-puas.

Bagi anda yang ingin datang ke sini, anda boleh refer pada maklumat yang Bro nyatakan dibawah ini :-

Jalan Premium Outlets

Indahpura
81000 Kulaijaya
Johor Darul Takzim
Tel: +607 661 8888
Fax: +607 661 8810

GPS 1°36’11″N , 103°37’17″E

website : www.premiumoutlets.com.my

3 Hari 2 Malam akan Bro spend dekat Johor Bahru. Part itu, nanti Bro story dilain masa ek 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “Johor Premium Outlets

    1. Apa yang best?

      Best tengok harga dia… Rasa macam woowwww woowww wowww memanjang sambil bandingkan harga dia dekat situ dengan yang dekat luar…

      Belinya? Idak kot kali ini

  1. dgr dgr tengah year end sale kan sekarang kat JPO.. wuhhuuuuuu.. tapi dah dok jauh sampai ke Qatar.. baik Kak Kep dendiam jek kan? huhuhu

    1. Minggu ini memang tengah ada sale dekat sana.. Tapi salah timing pula datang he…23x

      Dah dok Qatar.. try beli barang dekat sana je la.. then post untuk kita dekat sini.

  2. Belum sampai lagi. Ramai kata banyak barangan premium dijual.

    1. Memang besar kawasan dia, maybe next time kena datang dengan bekalan yang mencukupi dalam poket he…23x eh dompet

  3. baby fisha kepenatan la tu…kalau masyuk nth pe la di shopping nye nnti.hehheh..ida pun lum pernah lagi g sana..

    1. Kalau masyuk nanti, belum tentu lagi dapat turun ke Johor he…23x Maybe ke tempat lain kot.

    1. Eh Selpie biasa2 je… belajar dari Uncle Gedek…. Dah bertahun kot buat aksi macam nie je

  4. tetap jugak kan…orang jb pun belum berkesempatan nak ke JPO waima berselfie kat sana..hahaha

  5. Dulu pun pegi tengah poket suami tak masyuk lagi jadinya tak dak la beli apa cuma ‘cuci mata’ saja

  6. kalau `terpergi` masa poket tipis, kami beli coklat je..jadilah buat buah tangan. hehe..

  7. rasanya year end sale belum lagi…tp JPO selalu je buat sale…kan?

  8. dari highway plus dah nampak…teruja jalan2 kat dalam tu….heeee.
    banyak yg menarik.

  9. Macam dah lama tak pergi Johor.. Nak kena jenjalan makan angin nampak gayanya sekali sekala..
    Rosmiza Ali Official Blog™

  10. Gua belum sampai lagi sini.. nnti balik kampung mmg nak jenjalanlah. Tunggu poket penuh sikit eh.. 😀

  11. Sampai JB tak sampai sana lagi kiranya tak shopping habis lg ni. Kihkih..

  12. tak pernah jejak lagi ke JPO ni….apa yang best kat situ ? hee

  13. ni salah satu tempat feveret nak shopping sakan..hujung2 tahun camni mesti ada sales cantik punya..

Leave a Comment