You are here
Home > Travel Blog > Johor Premium Outlets

Johor Premium Outlets

Johor Premium OutletsAkhirnya dapat juga menjejak kaki ke Johor Premium Outlets (JPO)

Selama ini, just dapat tengok dekat blog/instagram/facebook rakan-rakan blogger je. Kalau anda kaki shopping, pasti ini salah sati lokasi yang wajib dilawati sekiranya datang je Johor Bharu.

Malangnya, tengah tak masyuk la pula ketika Bro datang ke sini. Salah timing ini.

Alang-alang minggu ini turun ke Johor Bahru untuk bercuti, singah sekejab dekat Johor Premium Outlets (JPO).

Cadangnya nak tengok juga apa-apa didalam, tetapi Baby Fisha macam tak mengizinkan kami ada lama dekat sana. Maka kami terpaksa teruskan perjalan ke Johor Bahru untuk check in hotel then bagi Baby Fisha tidur dan rehat puas-puas.

Bagi anda yang ingin datang ke sini, anda boleh refer pada maklumat yang Bro nyatakan dibawah ini :-

Jalan Premium Outlets

Indahpura
81000 Kulaijaya
Johor Darul Takzim
Tel: +607 661 8888
Fax: +607 661 8810

GPS 1°36’11″N , 103°37’17″E

website : www.premiumoutlets.com.my

3 Hari 2 Malam akan Bro spend dekat Johor Bahru. Part itu, nanti Bro story dilain masa ek 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Johor Premium Outlets

    1. Apa yang best?

      Best tengok harga dia… Rasa macam woowwww woowww wowww memanjang sambil bandingkan harga dia dekat situ dengan yang dekat luar…

      Belinya? Idak kot kali ini

    1. Minggu ini memang tengah ada sale dekat sana.. Tapi salah timing pula datang he…23x

      Dah dok Qatar.. try beli barang dekat sana je la.. then post untuk kita dekat sini.

Leave a Reply

Top