17,160,173 total views, 739 views today

Dah Lama Tak Jumpa Blogger Ben Ashaari

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Bro Framestone Nur Elfisha Ben Ashaari Qhaliff
Kalau ikutkan, agak lama juga tak berjumpa dengan rakan blogger Ben Ashaari.

Last berjumpa, rasa-rasa sewaktu lepak perkena Mee Udang MMA Santai Corner dekat Nilai. Itu pun lepak kejab, sebab dia just tapau bawa balik rumah.

Gambar diatas pula, sewaktu pertemuan singkat kami (atas urusan kerja) di Putrajaya. Waktu ini, agak susah nak set masa dengan Ben. Sebab anak bongsunya, Zahra tengah tunggu masa nak dilahirkan. Dalam masa yang sama, orang tuanya juga kena tahan wad.

Memang dia terkejar ke sana ke sini.

Dah settle briefing dan pass apa-apa yang patut.

Ambil gambar sekeping dua.

Then blah….

Kejab je….

Kalau ikutkan, Bro memang jarang bergambar dengan Ben. Tapi kali ini, sebab ada Baby Fisha je. Tue yang bergambar sama.

Sempat lagi si Qhaliff mengorat Baby Fisha.

Jika dulu agak mudah buat kami nak lepak sama. Sebab dulu, Putrajaya ini dah macam port Bro melepak hujung minggu. Sejak kahwin da tinggal di Rawang, memang idak la nak ke Putarajaya tue. Kecuali jika ada hal mustahak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Dah Lama Tak Jumpa Blogger Ben Ashaari

  1. Ermm saya juga blalah nak ketemu Blogger Bro Framestone ni he23x
    Waaa lebat rambut laaaa… :p

    1. Rasanya minggu depan, saya pulang ke Johor 🙂

  2. sempat lagi adik cute menjeling kat kakak comei …. hehehehe sweet sangat tengok bapa2 dengan babies

  3. dah sama besar lengan bro dengan abam ben tu..hikhikhik

  4. Pertemuan 2 blogger hebat ni.. 🙂

    1. eh mana ada hebat pun. biasa2 je

  5. Boeh dijadikan calon besan. 🙂

    1. Oh, mungkin idak kot.. Fisha agak memilih gak tue

  6. Assalammualaikum.. bro,

    wahh..pertemuan 2 blogger yang hebat nie… moga bro terus sukses k… keep up.

    mselim3

    1. Eh xde la.. pertemuan biasa2 je.. jika dulu selalu la lepak sama.. Tapi sekarnag nie, macam susah sikit je la

  7. wah blogger Ben Ashaari macam body builder.
    tak sempat nak kenal mengenai Bro Ben

    1. Pergi la berkenalan dengan dia.. dia ok je

  8. Baby Fisha cakap “pehh toughnya mamat sebelah ni..” hehehe

    1. Baby Fisha cakap, awat tembang semacam budak nie? Kena pam ke?

  9. Bila blogger famous bergabung.. Gituwwww.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    1. Eh femes ke? Salah orang nie

  10. Teringin bertemu 2 blogger otai nih.. entah bila la… dlm mimpi je kot.. hahah

Leave a Comment