17,167,101 total views, 621 views today

Maggi Kawen – Tom Yam + Ayam

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Maggi Kawen
Akibat terpengaruh dengan iklan yang didengar dekat radio.

Terus mencuba resepi Maggi Kawen dengan mengahwinkan Maggi perisa Tom Yam dengan Ayam. Kata puan isteri, gua ini memang cepat sangat terpengaruh.

Siapa punya idea dan resepi nie ek?

Cara Penyediaan Maggi Kawen

Cara Penyediaan Maggi Kawen

Tak susah pun nak sediakan Maggi Kawen.

Asalkan ada mee maggi dan bahan-bahan yang anda ingin sertakan sekali bagi memeriahkan Maggi Kawen anda. Bagi gua, bubuh bawang pun dah cukup untuk menaikan aroma Maggi Kawen gua.

Bestnya Kawen – Mak Suruh Kawen!

Korang sudah cuba Maggi Kawen?

Lepas ini nak try Maggi Kari + Asam Laksa pula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “Maggi Kawen – Tom Yam + Ayam

  1. Maggi ini kalau ditambah dengan bahan-bahan lain lebih menyelerakan. Saya memilih perisa kari.

    1. Lepas nie nak try kari… Tapi bro lebih suka dengan Asam Laksa

  2. Boleh kawen rupanya Maggi ni..tak tahu pun..bagus plan marketing diaorang..mesti nak kena beli dua jenis perasa terus..
    Nak kena try lepas ni..fikir dulu nak kawen perasa apa..

    1. dulu bro biasa kahwinkan maggi yang sama perasa je…

  3. kat asrama dulu memang selalu buat dahh. hoho..

    1. Gua dekat asrama dulu xde la kawen2 perisa lain2 nie… semua jenis setia

  4. Setakat nih belum pernah cuba nak kawenkan ngan perisa lain… fav of course la asam laksa.. ape erk rasanya kalo dikawenkan ngan perisa lain…

  5. Tak pernah try lagi maggi kawin macam ni..

  6. tak pernah cuba lagi Maggi Kawen Ayam + Tom Yam ni bro…nak cuba la nanti…cakap pasal Maggi Asam Laksa…jadi teringin pula sebab da lama tak makan..hee

  7. Baru makan tadi abah buat…. hihi…. buat ala2 misup.. sedap jugak^^

  8. memang terbaik.BEST NYE KAWEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. kalau bab kawen ni… memang sensitif..
    nanti nak try maggi mcm ni pulak

    1. kawenkan maggi pun sensitif gak ke?

Leave a Comment