17,153,215 total views, 4,519 views today

Lunch Bersama Rakan Blogger Berlainan Bangsa

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Blogger 1Malaysia - New Friends
Ini bukannya pertama kali bro keluar lunch dengan rakan blogger yang berlainan bangsa.

Cuma kali ini, keluar beramai-ramai dan Bro sorang je blogger berbangsa Melayu. Ok, baru lengkap 1Malaysia macam ini.

Apa-apa pun seronok kenal dengan korang semua.

Tapi maaf, jika tak banyak benda yang boleh Bro sembangkan.

Sebab yang ambil medic hanya wife Bro je. Bro just ada degree dalam Business sahaja. Tapi kalau mahu sembang pasal pengalaman teman isteri beranak, boleh la Bro kongsikan.


Aku pelat, tak bisa bicara… Medic…. Seperti ka mu…!!!

He…23x tiba-tiba je nak nyanyi lagu ini.

All da best pada korang semua.

Tertiba terasa muda bila bersama dengan korang semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Lunch Bersama Rakan Blogger Berlainan Bangsa

  1. seronoknya..dapat lunch sambil bertukar pendapat

  2. sangat nice ..saya suka tengok semangat 1Malaysia macam nie. ^_^

  3. Biasa juga bergaul dengan berlainan bangsa.

  4. Wah meriahhh… 1Malaysia!

    p/s: sori bro baru berkesempatan lepak sini… heee.. deno skrg still kat damansara… 2 minggu lagi baru balik terengganu :p

  5. Wah…bestnya..
    teringin juga nak join macamni. Boleh tambah kenalankan?
    it ohsem <3

  6. memang seronok apabila bergaul dengan blogger berbagai bangsa ni cuma blogger India yg susah nak jumpa

  7. tak rasa mencabar ke dari segi pergaulan??
    husna kerja dekat company cina satu ofis dgn org cina.. diorang suka sembang2 bahasa diorang.. rasa terpinggir je, suka buat mcm kita ni tak wujud..bila ada hal haa baru nmpak kita.. -.-

Leave a Comment