Blogger 1Malaysia - New Friends
Ini bukannya pertama kali bro keluar lunch dengan rakan blogger yang berlainan bangsa.

Cuma kali ini, keluar beramai-ramai dan Bro sorang je blogger berbangsa Melayu. Ok, baru lengkap 1Malaysia macam ini.

Apa-apa pun seronok kenal dengan korang semua.

Tapi maaf, jika tak banyak benda yang boleh Bro sembangkan.

Sebab yang ambil medic hanya wife Bro je. Bro just ada degree dalam Business sahaja. Tapi kalau mahu sembang pasal pengalaman teman isteri beranak, boleh la Bro kongsikan.


Aku pelat, tak bisa bicara… Medic…. Seperti ka mu…!!!

He…23x tiba-tiba je nak nyanyi lagu ini.

All da best pada korang semua.

Tertiba terasa muda bila bersama dengan korang semua.