You are here
Home > Bersama BroFramestone > Lunch Bersama Rakan Blogger Berlainan Bangsa

Lunch Bersama Rakan Blogger Berlainan Bangsa

Blogger 1Malaysia - New Friends
Ini bukannya pertama kali bro keluar lunch dengan rakan blogger yang berlainan bangsa.

Cuma kali ini, keluar beramai-ramai dan Bro sorang je blogger berbangsa Melayu. Ok, baru lengkap 1Malaysia macam ini.

Apa-apa pun seronok kenal dengan korang semua.

Tapi maaf, jika tak banyak benda yang boleh Bro sembangkan.

Sebab yang ambil medic hanya wife Bro je. Bro just ada degree dalam Business sahaja. Tapi kalau mahu sembang pasal pengalaman teman isteri beranak, boleh la Bro kongsikan.


Aku pelat, tak bisa bicara… Medic…. Seperti ka mu…!!!

He…23x tiba-tiba je nak nyanyi lagu ini.

All da best pada korang semua.

Tertiba terasa muda bila bersama dengan korang semua.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Lunch Bersama Rakan Blogger Berlainan Bangsa

  1. tak rasa mencabar ke dari segi pergaulan??
    husna kerja dekat company cina satu ofis dgn org cina.. diorang suka sembang2 bahasa diorang.. rasa terpinggir je, suka buat mcm kita ni tak wujud..bila ada hal haa baru nmpak kita.. -.-

Leave a Reply

Top