17,167,173 total views, 693 views today

Shopping Bawa Baby Dalam Troli

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Fisha Teman Daddy Shopping

Aktiviti hujung minggu semestinya keluar shopping bersama keluarga.

Lokasi tidak lain dan tidak bukan – Jusco AEON Anggung, Rawang. Ini je yang dekat dengan rumah dan selesa untuk shopping bersama keluarga.

Baik je Fisha duduk dalam troli.

Walaupun pada troli ada mengatakan “jangan letak baby dalam troli”. Sian tengok fisha duduk dekat tempat duduk dalam troli.

Fisha Teman Daddy Shopping

Senyap je dia duduk.

Kalau ikutkan, dia nak tidur. Tetapi daddy dia, waktu malam dah ajak dia keluar.

Siapa suruh seharian tak nak tidur, asik nak bermain bermanja dengan daddy dia. Mata dah mengantuk, tetapi tak nak tidur.

Bila sudah beli barang, letak Fisha dalam troli. Sebab dia lebih suka berdiri dari duduk (dah sampai fasa dia nak berlajar berdiri).

Tak risau sangat, sebab kiri kanan depan belakang dia ada barang. Dia duduk di tengah-tengah. Seronok bukan kemain dia nie.

Balik rumah, terus lena sampai ke pagi.

Tidur manja sebelah daddy ek.

Pagi-pagi dh kejut daddy. Tau-tau je dia landing kepala dekat perut daddy. He…23x habis comel la tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Shopping Bawa Baby Dalam Troli

  1. Senang kalau anak tidak ada masalah duduk didalam troli. Setengah budak menjerit-jerit hendak keluar.

    1. Menjerit2 nk keluar itu ok lagi.. Kalau menjerit2 nk kita tolak troli laju2.. parah gak la

  2. kitorang pun slalu letak kat troli je..dah malas nak bawak stroller coz last2 jenuh nak tolak dua2(stroller & trolley) sambil dukung anak..:)

    1. Tau xpe… Kalau troli jenis boleh jalan lurus tak pe la. Ini alignment tayar tersasar jauh dah.

      Jenuh nak tolak 2-2 sekali kan

Leave a Comment