17,167,145 total views, 665 views today

Rehat – Tanda Anda Hargai Diri Sendiri

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Bersama Keluarga
Kerja tue, kerja la juga. Tetapi jangan sampai tiada masa untuk anda berehat.

Jadikan rehat itu sebagai tanda anda harga diri anda yang selama ini penat berkerja. Tapi jangan terlebih rehat, nanti melarat jadinya.

Kalau ikutkan,

Tak ingat bila last Bro spend masa untuk diri sendiri untuk shopping sesuatu untuk diri sendiri (shopping raya tolak tepi ek). Last tahun lepas waktu beli seluar (sebab ada sale). 2nd last, waktu beli barang hantaran kahwin.

He..23x

Ye la.. Kita selama ini kerja penat-penat, duit habis dekat family dan bukan dekat diri kita sendiri.

Ada duit lebih, so shopping la sikit untuk diri sendiri.

Hari ini, isteri dan baby fisha pula ikut daddy ke hulu ke hilir shopping barang he…23x

Lepas ini, entah bila lagi daddy nak rasa shopping macam ini. Nak gak merasa baju baru, seluar baru, kasut baru, isteri baru.. eh…!! tersasul pula.

Bersama Keluarga

Hari ini, Baby Fisha #ootd macam puan puteri. Tapi kita just pergi Jusco je, bukan pergi beraya.

Ini semua mak dia punya kerja. Selamat comel dan baik-baik je duduk dalam troli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Rehat – Tanda Anda Hargai Diri Sendiri

  1. Baik je duduk dalam troli tu.

    Siap ada bunga atas kepala 🙂

    1. Fisha nie memang baik sangat bila dekat luar, bila dekat rumah… buas gila…

  2. Sabtu dan Ahad berehat dirumah. Kena pula hujan sepanjang hari rasa malas hendak melangkah keluar rumah.

    1. Kalu hujan, best tarik selimut he..23x

  3. btul tu bro..skli skala dpt rhtkan diri sambil habiskan duit..hehe

    1. Eh rehat kena sekali sekala. .habiskan duit tue, kalau boleh elakkan.. lagi2 kalau kita nie ketua keluarga he..23x

    1. Yup self-reward, lama bro fikir term ini.

    1. Ops…!!! he…23x shhhhhh….!!

  4. betul.

    ada masa, kita kena rehat. hoho

    penat gak kerja aje.

  5. ade hati nak beristeri baru nampak..hihi

  6. Keja tetap keja.Takkan habis keja tu. Jadi kita yang kena tentukan samada nak rehat atau tidak.Kalau tak rehat nanti pandai jem otak.

Leave a Comment