4,618,741 total views, 16,803 views today

Family Time : Dinner di Shogun Sunway Pyramid

Shogun Sunway Pyramid
Baru-baru ini berkesempatan meluangkan masa dengan keluarga, dimana mereka menemani Bro menghadiri Event Spritzer di Sunway Pyramid.

Nak balik, jalan sure jem. So Bro bawa mereka makan malam di restoran makanan Jepun – Shogun, Sunway Pyramid. Lagipun puan isteri macam mengidam nak makan disini.

Ini bukan kali pertama Bro makan disini.

Boleh dikatakan setiap tahun, Bro dijemput hadiri Iftar disini anjuran David Teo, CEO Metrowealth International Group (MiG).

Antara hidangan yang kami nikmati.

Shogun Sunway Pyramid

Shogun Sunway Pyramid

Shogun Sunway Pyramid

Shogun Sunway Pyramid

Besarnya penyepit Ketam ini.

Ini Puan Isteri yang teringin, sebab tak pernah makan ketam ini. Last-last Bro juga yang habiskan, sebab dia tak reti nak makan.

Shogun Sunway Pyramid

Harga sekepala dalam RM8+, tetapi Bro datang pada pukul 6 petang maka dapat diskaun 30% (kena juga bijak berbelanja terutama nak makan benda yang yang jarang-jarang kita makan)

Shogun Japanese Buffet Restaurant
LG2.119, Lower Ground 2, Sunway Pyramid Shopping Mall,
No. 3, Jalan PJS 11/15,
Petaling Jaya, Bandar Sunway, 46150

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Responses to Family Time : Dinner di Shogun Sunway Pyramid

  1. Mazni Azmi says:

    Oh.. dapat diskaun 30% masa jam 6pm ya.

    MEmang banyak tu. berbaloi
    Mazni Azmi recently posted..Jenis Kain Tudung Labuh Dan Ciri Cirinya

  2. Rara says:

    Kena pergi waktu dapat discount jugak ni..

  3. akubiomed says:

    Pertama kali melihat menu Jepun yang lain selain Sushi. :-)
    akubiomed recently posted..Laporan buat duit tanpa modal

    • Kalau ikutkan, ada banyak menu lagi. Bro ambil mana yang berkenan je.

      Part sushi tue… Rasa macam dekat memana leh dapat. So bro kurangkan makan sushi dekat sini

  4. iamNurul says:

    Yang ini banyak tempura ya Bro? sushi2 ada?

  5. Mummy Dina says:

    nampak cam sedap je..setakat ni slalu makan sushi je..yg lelain so far tak pernah try lagi..:)

  6. deqnoor says:

    xpernah makan lg kt shogun. huhuhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge