17,148,285 total views, 3,674 views today

BlackBerry Z30

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

BlackBerry Z30 Review
BlackBerry Z30 merupakan edisi kemaskini terbaru BlackBerry Z10 telah dilancarkan di Malaysia pada bulan September 2013 pada harga RM1,998. Harga terkini, Bro kurang pasti.

Ia merupakan telefon pintar pertama daripada BlackBerry dengan skrin bersaiz 5-inci dan paparan resolusi 1280×720 pixel.

Berbeza dengan BlackBerry Z10 yang dulu hadir dengan skrin bersaiz 4.2 inci.

BlackBerry Z30 Review

Dijanakan dengan 1.7GHz dual-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor bersama 2GB RAM dan ruang simpanan 16GB. Kalau rasa tak cukup besar, microSD slot disediakan untuk anda menambah ruang simpanan anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “BlackBerry Z30

  1. Pengguna blackberry ke bro? ^_^

  2. Sekali jer guna BlackBerry ni.. model bold

  3. bro memang ada citarase yg sama dengan aku…

  4. emm..

    dah macam-macam siri blackberry nih. hoho

    terasa cepat masa berlalu.

  5. belum pernah ambe guna bb ni…hehe

  6. Kayaknya masih kalah deh blackberry sama ponsel2 android,, kemungkinan kurang laku masih sangat besar

  7. Semakin baik design BB sekarang.. Namun hati masih belum terpikat..mungkin akan try nanti..belum cuba belum tahu

  8. belum pernah try BB lagi tapi macam menarik je HP ni..

  9. Besar gak skrin dia. Tapi development apps untuk BlackBerry agak slow. Banyak apps takda.

Leave a Comment