17,148,948 total views, 252 views today

Gambar Berkualiti Dari HTC One M8

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Review HTC One M8
Sebulan Bro telah menggunakan telefon pintar HTC One M8.

Disini bro ingin kongsikan beberapa gambar yang Bro ambil menggunakan kamera HTC One M8. Walaupun ianya hanya berkapasiti 4Ultrapixel, tak salah memberi perluang kepadanya sekiranya gambar yang terhasil berkualiti.

Ini kerana HTC berpegang teguh kepada motto Megapixel tidak penting, tetapi lebih kepada kualiti gambar yang diambil.

Di sini Bro kongsikan beberapa gambar yang Bro ambil menggunakan kamera HTC One M8.

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Mee Udang D'laila MMA Santai Corner

Nur Elfisha - Anak Perempuan Bro Framestone dan Iera Kan

KitKat #BiggerBreak 1.8kg

Courts Malaysia Blogger ID Workshop

Ramadhan bersama DailyFresh

Bufet Ramadhan Periuk & Belanga - De Palma Hotel, Shah Alam

Bagi Bro,

HTC One M8 amat sesuai untuk Blogger seperti Bro dimana gambarnya tidak mengecewakan untuk diabadikan dalam blog ini.

Mana-mana event atau aktiviti yang Bro ceburi sebagai blogger atau media dapat dilakukan dengan lebih lancar dengan adanya HTC One M8. Anda boleh baca review Bro tentang HTC One M8.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Gambar Berkualiti Dari HTC One M8

  1. walaupun kamera hanya 4 MP tapi kualitinya memang cantik bro…serius ni…:D

  2. 4mp tp cntik sgt.. sy dr dl mmg suke pakai fon htc.. maybe sbb kamera dia..

  3. Walaupun cuma berkapasiti 4 MP, tetapi nampak cantik gambar-gambar yang bro snap.. Saya guna Smartphone HTC, dengan Camera 8.0 MP.. Tetapi gambar yang saya snap tidak secantik gambar-gambar ini.. huhuhu

  4. jgn pandang pada megapixel.
    pandang pada siap yang mengambilnya 🙂
    kalau 80mp sekalipun kalau x pandai amik gmbar mmg x jadi.

    1. *pandang pasa siapa yang mengambilnya

  5. Boleh tahan kualiti gambar dari Smartphone HTC ini

  6. Memang terbaiklah gambar dari phone HTC ni.. Macam tak percaya je kamera cuma 4.0mp tapi gambar cun..

Leave a Comment