17,149,501 total views, 805 views today

David Teo Bagi Duit Raya Lagi

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Duit Raya David TeoRezeki Bro setiap tahun.

Dapat lagi duit raya dari Mr. David Teo, CEO Metrowealth International Group (MiG) setiap kali iftar bersama MiG.

Terima kasih Bro ucapkan kepada Bos.

Bukan sebab duit raya ini tau.

Tetapi sebab sudi menjemput Bro tiap kali MiG buat majlis terutama majlis pra-tonton filem terbaru mereka.

Sejak tahun 2011 lagi (Lama kan?)

Tadi sewaktu Bro tengah nak berbuka, Mr David Teo datang ke meja Bro hulur duit raya.

Bro request nak bergambar dengan dia. Tetapi beliau cakap, tunggu dulu. Sebab nak bagi habis bagi duit raya dari meja ke meja.

Sekali nak dekat-dekat habis makan, dia datang ke meja Bro ajak bergambar.

Perggghhhh…..!!!

Bro sendiri pun dah terlupa pasal nak bergambar bersama duit raya sebab sudah kenyang perut He…23x

Iklan : – Dengar cerita, ada kekosongan jawatan di MiG. Kot-kot ada yang ingin mencari perkerjaan, Boleh roger mereka di facebook MiG Online.

Kekosongan – Graphic Design, Videographer, Video Editor etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “David Teo Bagi Duit Raya Lagi

  1. tak berpeluang nak iftar dengan MIG.. apatah lg dengan mejar david.. brangan2 jela mampuu… sobs3

    1. Mana tahu akan datang berpeluang ke kan 🙂

  2. rezeki ramadhon. pasni dapat offer berlakon lg 😉

    1. Doakan la ek.. Tapi bro tak sesuai berlakon kot

  3. Murah rezeki Bro.. Dapat duit raya daripada David Teoh… Rezeki anak-anak.. opsss… rezeki anak… 😉

    1. Alhamdulillah rezeki tahunan namanya nie 🙂

  4. huhu..rezeki bro tu..xsangka bro rapat dgn david teo..

    1. Tak de la rapat.. Rapat as penerbit dengan rakan media je.

  5. untunglaaa…david teo pemurah orangnya…

    1. alhamdulillah, saban tahun x lokek hulurkan duit raya pada bro..

  6. maryam

    rezeki.. untungla. nanti ajakla kami.

    1. Insya’lah.. Bro pergi bawa media..

  7. Bertuah dapat duit raya dari David Teoh.

  8. bagus dia..lagi byk beri lagi byk rezeki dia..

    1. Bagusnya dia ini, ada ustaz selalu bagi nasihat dan tunjuk ajar..

  9. bestnya dapat duit raya dari mr David Teo

    semoga sentiasa dimurahkan rezki

  10. untung bro,,dh besar still dapat duet raya lagi…

Leave a Comment