17,160,313 total views, 879 views today

Berbuka Puasa Di The Garden Hotel & Residence

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Berbuka Puasa The Garden Hotel & Residences
Alhamdulillah

Hari ini berpeluang untuk berbuka puasa di Tingkat 28, Skyview Function Room, di The Garden Hotel & Residence selepas habis event petang tadi.

Rasanya ini bukan kali pertama Bro datang ke sini. Cuma kali ini, pertama kali berbuka puasa disini.

Bila tengok gambar diatas,

Ada member cakap, Bro diet ke? Sebab makan salad dan sayur je.

Sedangkan…..

Berbuka Puasa The Garden Hotel & Residences

Berbuka Puasa The Garden Hotel & Residences

Berbuka Puasa The Garden Hotel & Residences

Berbuka Puasa The Garden Hotel & Residences

Menu tak banyak, sebab ini bukannya buffet Ramadhan dan kapasisi tetamu yang hadir tak de la ramai mana.

Dalam 20-30 sahaja.

Dalam banyak-banyak menu yang disajikan, Bro lebih meminati daging halia masak kicap.

Sedap….!!!

Berbuka Puasa The Garden Hotel & Residences

Berbuka pula dengan saudara Denaihati, dimana Ramadhan tahun ini macam dipermudahkan sangat kami bertemu.

Kalau tidak, punya susah nak berjumpa.

Berbuka Puasa The Garden Hotel & Residences

Dan ditemani oleh Puan Isteri,

Alang-alang hantar dia kerja malam ini, dan tempat kerjanya tak beberapa jauh. Maka bawa dia sekali untuk berbuka bersama.

Event apa yang kami hadiri?

Nanti Bro ceritakan di blog ini ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Berbuka Puasa Di The Garden Hotel & Residence

  1. Nampak salad tu macam best jer. Bro elok makan salad tu daripada daging halia masak kicap. nampak macam berisi jer.

    1. He…23x masalahnya bro memang makan daging halia masak kicap dengan salad. 2-2 amat serasi bersama…

  2. Bro nampak semakin berisi sekarang ini.. Mungkin sebab banyak menghadiri jemputan berbuka Puasa di tempat-tempat yang menyajikan makanan yang menyelerakan… 😉

    1. Eh bukan la.. Berisi sebab banyak spend masa dengan isteri kot

  3. Menu lebih kepada masakan ala chinese style…. tapi okey la janji perut kenyang kan

    1. Dah ramai chinese yang hadir… tapi tang dagingnya memang sedap… berbaloi 2-3x tambah 🙂

  4. sedap jugak daging halia msak kicap tu bro

Leave a Comment