You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Tertipu Dengan Gambar Awek Camera 360

17,431,794 total views, 5,638 views today

Tertipu Dengan Gambar Awek Camera 360

Camera360 Ultimate photography effects

Bahana Camera 360

Akibat terasa ditipu oleh teman wanitanya sewaktu kali pertama bertemu, seorang lelaki membunuh diri dengan terjun dari tingkat 4 sebuah pusat membeli belah.

Lelaki tersebut yang dikenali sebagai Mark Anthony Perez berasal dari Filipina dikatakan begitu kecewa selepas melihat wajah sebenar kekasih hatinya sewaktu kali pertama bersua setelah 4 bulan menjalinkan hubungan cinta secara online.

Menurut sumber, teman wanitanya kerap mengubahsuai mukanya menggunakan aplikasi Camera 360. Selepas melihat wajah sebenar, Mark begitu kecewa lalu bertindak membunuh diri.

Identiti teman wanita beliau dirahsiakan kerana agak terkenal di facebook dan juga twitter.

Bicara Bro : Puan Isteri, Bro kenal secara online. Kenal tak sengaja.

Kali pertama berjumpa, dia datang dengan BF dia. Nampak macam budak hingusan lagi dia dia (Masih budak U waktu itu). Kali kedua jumpa, tiba-tiba terjatuh hati sehingga beberapa kali jumpa terus masuk meminang.

Tau-tau je, dah ada anak sorang he..23x

Gua benci dengan awek bajet hot dengan tayang gambar yang edit guna Camera 360.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Tertipu Dengan Gambar Awek Camera 360

  1. hahaha..sampai mcm tu skali…terkejut sangat agknye tgk muka mkwe dia dpn2..sekarang ni kalo girl2 dlm on9 xley caye sgt..hokhok..tapi laki pun ada y pakai 360.opsss….hahahah…

  2. nak tengo gmbar dia yang real.. 🙁
    amal xde camera 360, cuma camera hp ni nk dikatakan canggih, xpun, camera acer Z10, tapi jerawat kat muka memang xnampak… xedit gambar pun, tapi kalau zoom, nmpk kut jerawat amal.. haha yg sikit2 tang pp
    😀

Leave a Reply

Top