17,167,065 total views, 585 views today

Tayangan Istimewa Transformers Bersama PETRONAS PRIMAX 95

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Jemputan Transformers 4 Age of Extinction
Baru-baru ini Bro berkesempatan untuk menghadiri tayangan istimewa filem terbaru Transformers 4 : Age of Extinction bersama PETRONAS PRIMAX 95 bertempat di IMAX, TGV 1 Utama.

Tujuan utama tayangan ini adalah untuk menghargai pelanggan setia mereka yang selama ini.

Dalam masa yang sama, untuk meraikan kejayaan pelancaran PETRONAS PRIMAX 95 terbaru dengan Advanced Energy Formula pada 26 Mei 2014 dahulu.

Petronas Movie Day Out - Transformers

Ini merupakan pengalaman pertama Bro menonton movie di IMAX, TGV 1 Utama.

Satu penghargaan bila dapat menonton filem yang amat dinantikan selama ini, iaitu Transformers 4 : Age of Extinction.

Sebelum movie bermula, terdapat beberapa aktiviti diadakan oleh pihak penganjur untuk mengisi masa terluang sewaktu makan malam dalam menerapkan element yang perlu kami ketahui tentang PETRONAS PRIMAX 95 terbaru dan beberapa produk yang dimiliki oleh pihak PETRONAS.

Petronas Movie Day Out - Transformers
Terdapat sesi kuiz dan juga cabutan bertuah.

Tahniah kepada rakan-rakan blogger yang bertuah dan memenangi hadiah istimewa dari pihak PETRONAS.

Sekurang-kurangnya kami pulang bukan dengan tangan kosong. Terima kasih kami ucapkan kepada pihak penganjur dan juga PETRONAS kerana sudi menjemput kami ke majlis tayangan istimewa ini.

Petronas Movie Day Out - Transformers

Berselfie sebelum movie start.

Movie hampir 3 jam. Mengeras memasing dalam panggung. Siapa suruh tak pergi toilet awal-awal.

Sebelum Movie start, pihak PETRONAS ada menayangkan TVC mereka tentang PETRONAS PRIMAX 95 terbaru dengan Advanced Energy Formula.

Petronas PRIMAX95 Lewis Hamilton
Untuk maklumat lanjut anda boleh layari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 thoughts on “Tayangan Istimewa Transformers Bersama PETRONAS PRIMAX 95

  1. Tak berkesempatan lagi tengok transformers terbaru ni,dari review memang best,excited plak nak tengok nanti

    1. Tapi kena prepare la… Jangan rajin ke Toilet n ada banyak babak yang banyak cakap…

  2. hnsem bro pakai spek tu..manarik x cter transformers tu

    1. Hensem ke? Tak selesa pakai spek nie. Agak menarik, tapi banyak sangat babak bercakap… tue yang buat bosan tue

  3. Untung la menang Lucky Draw,,,

    1. Eh, bukan ke hang pun dapat sama ke?

  4. Terima kasih jemputan tetapi tidak dapat datang sebab berada di Muar, Johor.

  5. dah masuk bulan ramadhan ini. ntah berkesempatan nak tengok ke tak. ada yang kata best, ada yang kata boring

    1. Lepas Ramadhan pun boleh tengok he…23x Ke tunggu keluar Astro

  6. Wah belum berkesempatan untuk layan transformer lagi.

    1. Jangan risau, mau sebulan lebih filem ini akan ditayangkan. Masih ada masa lagi 🙂

  7. fuuuhh..
    terbaek ler kalau dh tgk citer robot pakai spek tue.
    untung pengguna petronas.

  8. best tu dapat layan Transformers kat IMAX 3D…sy pernah juga tengok kat IMAX OU ni…memang layan kot…:D

Leave a Comment