17,153,198 total views, 4,502 views today

Peraduan SuperSquad – Memenangi iPad, iPad Mini dan iPod Touch

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Movie Day Out Blogger Filem Animasi SuperSquad
Bab peraduan je, laju korang nak baca.

Bro nak bagi tahu tentang peraduan Tonton dan Menang Filem Animasi SuperSquad yang ditayangkan dipawagam bermula 5 Jun 2014. Dan anda boleh memenangi iPad, iPad Mini, iPod Touch berserta wang tunai berjumlah RM8,500

Wow….!!!!

Hadiahnya menarik, dan bukan susah pun nak menang. Tapi kalau tak cuba, macam mana nak menang kan?

Kepada anda yang ingin memenangi hadiah Ipad, Ipad Mini dan Ipod Touch beserta wang tunai. Sila ‘print’ gambar dibawah dan kepilkan bersama tiket wayang dan hantarkan ke alamat seperti tertera.

Borang Penyertaan Kontest SuperSquad

Manalah tahu rezeki bertuah anda kali ini.

Jika terdapat sebarang pertanyaan, boleh hubungi Liana di talian 012-6788167 atau emailkan ke liana@netcarboncorp.com.

JANGAN LUPA…!!! Simpan tiket, jawab soalan, isi borang dan poskan kepada :-

Peraduan SuperSquad “TONTON & MENANG”
NETCARBON SDN. BHD.
No. 39-1, Jalan 7/7C, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor Darul Ehsan

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Peraduan SuperSquad – Memenangi iPad, iPad Mini dan iPod Touch

  1. Pergh..kalau bertuah mmg rezeki

  2. Tak sampai 24 jam filem ini akan berada di pawagam.

  3. Bab peraduan memang orang suka sangat nak baca… Kalau bro buat contest tentu ramai yang join… hehehe

  4. wahh, hadia iPad + cash tu bro…rugi kalau tak mencuba masuk contest ni..:D

  5. boleh lagi ke join ni? tak nampak deadline bile.

    1. Boleh je lagi… Siapa cakap tak boleh. Asalkan ada tiket wayang je sebagai bukti

Leave a Comment