You are here
Home > Contest > Peraduan SuperSquad – Memenangi iPad, iPad Mini dan iPod Touch

Peraduan SuperSquad – Memenangi iPad, iPad Mini dan iPod Touch

Movie Day Out Blogger Filem Animasi SuperSquad
Bab peraduan je, laju korang nak baca.

Bro nak bagi tahu tentang peraduan Tonton dan Menang Filem Animasi SuperSquad yang ditayangkan dipawagam bermula 5 Jun 2014. Dan anda boleh memenangi iPad, iPad Mini, iPod Touch berserta wang tunai berjumlah RM8,500

Wow….!!!!

Hadiahnya menarik, dan bukan susah pun nak menang. Tapi kalau tak cuba, macam mana nak menang kan?

Kepada anda yang ingin memenangi hadiah Ipad, Ipad Mini dan Ipod Touch beserta wang tunai. Sila ‘print’ gambar dibawah dan kepilkan bersama tiket wayang dan hantarkan ke alamat seperti tertera.

Borang Penyertaan Kontest SuperSquad

Manalah tahu rezeki bertuah anda kali ini.

Jika terdapat sebarang pertanyaan, boleh hubungi Liana di talian 012-6788167 atau emailkan ke liana@netcarboncorp.com.

JANGAN LUPA…!!! Simpan tiket, jawab soalan, isi borang dan poskan kepada :-

Peraduan SuperSquad “TONTON & MENANG”
NETCARBON SDN. BHD.
No. 39-1, Jalan 7/7C, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor Darul Ehsan

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

6 thoughts on “Peraduan SuperSquad – Memenangi iPad, iPad Mini dan iPod Touch

Leave a Reply

Top