17,152,670 total views, 3,974 views today

Misi Dan Imej Baru Ronald McDonald

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

New Mission and Image for Brand Ambassador Ronald McDonald
Bila sebut McDonald, pasti anda akan mengenali ikon mereka iaitu Ronald McDonald.

Ronald McDonald yang membawa magik dan kegembiraan kepada jenama McDonald, sekarang sedang dalam misi global untuk menghimpunkan orang ramai melalui aktiviti yang memberi inspirasi.

Buat pertama kalinya, Ronald McDonald akan terlibat dalam mempromosikan channel Media Social McDonald untuk mendekati pelangan seluruh dunia dengan hashtag #RonaldMcDonald.

New Mission and Image for Brand Ambassador Ronald McDonald
Sebagai langkah pertama,

Ronald McDonald akan memulakan jejalah dunianya di 1Utama Shopping center.

Dimana keluarga dan kanak-kanak akan mengalami pengalaman sekali seumur hidup dimana Ronald akan membawakan “salji” untuk menyejukan kehangatan yang kita rasai sekarang dengan membina “Winter Wonderland”.

Maka selama dua hari (iaitu 14-15 June) akan dipamerkan bukit salji ciptaan dimana orang dewasa dan kanak-kanak dapat mengalai keriangan dengan melakukan “snow sledding”.

New Mission and Image for Brand Ambassador Ronald McDonald
Untuk memenuhi misi global beliau,

Ronald akan hadir dengan penampilan baru. Walau bagaimanapun kasut besar ikonik berwarna merah beliau masih kekal sama.

Sekiranya anda, ingin merasa pengalaman gelungsur dari bukit salji, Anda boleh datang esok ke 1Utama. Jangan lepaskan perluang ini, mungkin sekali dalam seumur hidup anda di 1Utama bersama Ronald McDonald.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Misi Dan Imej Baru Ronald McDonald

  1. 14 dan 15 jun. . Hari ni dan esok tu…

    1. Tak sempat nak merasa la kan.. 2 hari agak singkat gak la sebenarnya

  2. Wah, boleh meluncur salji kat 1Utama yer…

    1. Tapi 2 hari je, dan perlu beratur… Senang cerita… bg la dekat kanak-kanak dulu..

      Kita dok tepi je

  3. menarik!!!boleh la bawa 1 kampung datang sini..lagi meriah

    1. Semalam last day… Pergi ke idok?

  4. Serius ada salji di 1 Utama. Peluang nih.

Leave a Comment