17,153,220 total views, 4,524 views today

Membersihkan 40% Lebih Plak Dengan Systema Spiral 0.02mm

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Systema Spiral 0.02mm
Pening dalam memilih berus gigi?

Terlalu banyak lambakan berus gigi di pasaran sehinggakan anda pening kepada untuk memilih mana berus gigi yang sesuai dengan korang.

Bagi lelaki, senang aje.

Asal namanya berus gigi, dia ok je. Tetapi ianya masih belum mampu memberikan yang terbaik kepada gigi anda.

Systema Spiral 0.02mm

Dengan Systema Spiral 0.02mm,

Anda boleh membersihkan 40% lebih plak berbanding berus gigi biasa sewaktu memberus gigi.

0.02mm hujung berus tirusnya mampu menembusi dengan lebih dalam di bawah garisan gusi dan celah-celah gigi yakni bahagian yang paling sukar untuk di capai.

Systema Spiral 0.02mm

Systema Spiral 0.02mm merupakan berus gigi No. 1 di Jepun.

Dengan filamen yang berbentuk hexagon di pintal menjadi spiral membolehkan 6 sisi tajamnya membersihkan plak dengan lebih berkesan.

Systema Spiral 0.02mm
Pemegangnya pula mudah dipegang dan tak mudah licin, memudahkan anda untuk memberus gigi tanpa mengenakan tekanan yang kuat pada gigi dan gusi.

Memberi keselesaan kepada anda sewaktu memberus.

Boleh didapati pada harga RM8.90 sama ada di Semenanjung atau di Timur Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Membersihkan 40% Lebih Plak Dengan Systema Spiral 0.02mm

  1. klu tgk kualiti berusnys mcm terbaik lak..kena cuna nanti..

    1. Try la.. harga pun x mahal sangat 🙂

  2. Berus jenis tirus adalah pilihan saya. Mudah untuk membersih dicelah gusi.

    1. kebersihan celah gusi itu yang utama 🙂

  3. “Bagi lelaki, senang aje. Asal namanya berus gigi, dia ok je.”. Itulah saya sebagai seorang lelaki.

    1. Pernah tak, tak gosok gigi he..23x

  4. harap boleh puaskan rasa bila memberus dengan Systema spiral ni..dgn bulu lembut dan tirus di hujungnya . Pcl biasa ambil masa lama untuk sekali memberus gigi..

  5. Gua berus gigi dengan berus gigi. Asalkan ada, jika takde.. pakai jari pun boleh

    1. Pakai jari? Macam mana tue? Tonyoh2 jari dekat gigi ke? pakai ubat gigi x?

Leave a Comment