You are here
Home > Iklan > Advertorial > Kempen Raya Bagus Courts – 50% Diskaun Untuk Musim Perayaan

Kempen Raya Bagus Courts – 50% Diskaun Untuk Musim Perayaan

Courts Megastore Sri Damansara
Sempena Hari Raya Aidilfitri,

Courts Malaysia telah melancarkan kempen Raya Bagus-nya di 64 buah cawangannya di seluruh negara. Selain penjimatan hebat, ianya juga menawarkan lebih banyak produk kepada pelanggan.

Kempen Raya Bagus Courts kini sedang berlangsung dan akan tamat pada 31 Julai 2014.

Ia menawarkan beraneka jenis barang keperluan Hari Raya seperti perabot, kelengkapan bilik tidur, produk elektronik, produk dapur, serta aksesori digital pada harga yang berpatutan.

Selain menawarkan diskaun hebat sehingga 50% menerusi Courts Flexi Credit.

Courts Megastore Sri Damansara

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Sofa Maker – Courts Megastore

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Antara daya tarikan yang ada di Courts ialah Sofa Maker.

Dimana ia membolehkan pelanggan memiliki design tersendiri mengikut citarasa dalam pemilihan bentuk, fabrik serta warna kegemaran mereka.

Gaya citarasa anda . Harga kegemaran anda

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Anda dapat melihat lebih 2,000 jenis kombinasi rekaan versi digital dipaparkan menggunakan aplikasi iPad yang disediakan di Megastore Damansara dan Subang Jaya, serta gedung-gedung lain yang terpilih.

Dengan adanya fasiliti Digital Sofa Maker,

Pelanggan bukan sahaja dapat melihat kombinasi yang dipilih dalam sekelip mata, malah ia juga dapat mempamerkan 4 rekaan bersama untuk memudahkan anda membuat perbandingan.

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Reka sofa anda dengan 3 langkah mudah :-

  1. Pilih citarasa gaya anda
  2. Pilih ruang bentuk anda
  3. Pilih warna anda

Itu sahaja yang perlu anda buat.

Dan ianya siap sudah. Tempoh menyiapkan design mengikut kecerewetan citarasa anda termasuk waktu anda memilih ruang bentuk dan warna.  Tapi jangan risau, aplikasi Sofa Maker ini mampu melayan kecerewetan anda.

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Ini rupa aplikasi Sofa Maker.

Tetapi sofa belum habis design lagi.

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Penjimatan Dengan Courts Flexi Credit.

Anda juga boleh memilih set ruang tamu serta ruang makan dari rangkaian perabot Raya Courts dengan trend yang terbaharu. Anda juga dapat menikmati penjimatan hebat.

Misalnya – 3+2 sofa bermula dari harga RM1,162 serta pekakasan makan 7-keping yang berharga RM299 sahaja.

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale
Lebih menarik,

Anda dapat menikmati penjimatan lebih banyak jika anda membeli pakej ruang tau yang terdiri dari sebuah sofa. kabinet TV, meja kopi, serta perkakas makan yang bermula dari harga serendah RM2,999 dengan Courts Flexi Credit.

Courts juga turut menawar pelbagai pakej ruang tamu untuk memudahkan pelanggan membuat gabungan dan pemadanan.

Terdapat juga diskaun set bilik tidur sehingga 70%.

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Courts Megastore Sri Damansara Hari Raya Sale

Paling tak sangka,

Bro dapat bersembang dengan Mr. Allard Sjollema, Ketua Pegawai Eksekutif Negara Courts Malaysia. Sporting je beliau sambil posing-posing.

Kenapa perlu membeli belah dengan Courts Flexi Credit?

Sekarang merupakan masa paling sesuai untuk membeli belah di Courts dengan Flexi Credit di mana, anda dapat menikmati kemudahan bayaran bulanan serta pelbagai tawaran hebat.

Ianya termasuk diskaun sehingga 50% disemua gedung, cashback sehingga RM20,000 atau Beli 1 Percuma 2 tanpa bayaran bagi 60 hari.

Tambahan pula, anda dapat menikmati manfaat kupon diskaun sehingga RM3,000 yang terdapat dalam katalog Raya Bagus.

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen Raya Bagus anjuran Courts, sila hubungi 1800-88-1832 atau layari www.courts.com.my

Isteri Berbelanja di Courts Megastore

Bila sebut bab-bab berbelanja yakni shopping. Bro serahkan pada yang pakar. Siapa lagi kalau bukan puan isteri.

Voucher RM300 telah berjaya digunakan sebaik mungkin dalam tempoh kurang 30 minit.

Sesambil itu, terdengar dia kata nak shopping raya dekat sini. Nak beli beberapa perabot untuk menceriakan hari raya kami nanti. Adeh…!!!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Kempen Raya Bagus Courts – 50% Diskaun Untuk Musim Perayaan

    1. Bukan xnak bagi..

      Seperti yang dinyatakan dalam entry ini. Puan isteri menggunakan sebaik mungkin voucher ini.

      Kesimpulannya.. Voucher dah habis digunakan sebaiknya oleh puan isteri…

  1. asl raya je mesti org tukar brg baru utk raya. mmg tabiat org kita ke mcm mana? hehe. kalau tak tukar time raya boleh ke? mcm perabot baru ke apa ke.

    1. haha kena la ade sume baru2 weyh… raya! Kite puasa sebulan, kena la bg mcm hadiah kan.. 🙂

  2. aku nk tukar prabot baru raya ni. sbb masuk umah baru. duk usha dah. courts pulak tau2 je. buat promosi raya awal. senang la aku nk buat bajet beli prabot baru. aku tgk koleksi raya 2015 courts boleh tahan murah. bnyk gila diskaun. sambar jugak ah sebijik dua pas ni. hehe

  3. dgr cite courts bg duit petrol smpai seribu kot utk promosi raya ni. duit pulangan balik pon smpai sepluh ribu. bnyk tu utk raya. baik g usha cepat ni. alang2 bleh adiah smbil bli prabot baru

Leave a Reply

Top