17,158,453 total views, 3,993 views today

Kamu Putus Sama Aku Karena Dia

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Jadi Kamu Putus Sama Aku Karena Dia

Comel juga awek yang kongsikan gambar dan caption seperti ini di laman sosial sehingga ianya menjadi trending dan menarik beberapa orang melakukan parody tentang ini.

Walaupun gambar yang beliau kongsikan nampak macam lawak.

Tetapi ada pengisian dan kiasan yang ingin beliau sampaikan. Lagipun memang cantik dan lawa orangnya.

Silap hari bulan,

Siapa yang plan nak meninggalkan dia, terus cancel tanpa berfikir 2-3 kali. Takut menyesal he….23x


Gambar ini pula merupakan parody kepada apa yang dikongsikan oleh gadis sebelum ini.

Tertiba mati nafsu bila tengok lelaki buat aksi macam ini.

Tapi nak buat macam mana,

Kalau dia tak buat macam ini. Pasti parody tidak berjaya disampaikan. Harap korang sudi kongsikan atau komen entry ini selepas usha gambar mamat ini.

Kredit Sumber : I Am Rafael Andre.

Kau Putus Dengan Aku Sebab Dia
Kau putus dengan aku sebab dia lebih “cute” dari aku.

Kau pasti?

Ini pula parody yang dibuat oleh kenalan Bro di laman social.

Dia pun comel juga… Aduhaiiiii

Gambar Parody Seangkatan

Jadi Kamu Mutusin Aku

Pencuri Inc

Yang akhir sekali ini, geng2 Bro pula buat Parody. Siot je dorang nie.
..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 thoughts on “Kamu Putus Sama Aku Karena Dia

  1. Terima kasih atas kredit yang diberikan.

    Awek bawah sekali comel. Kenalkan pada saya boleh?

  2. ben izham

    Mmg comel awek yg bwh skali tu 😉

    1. Amboi… hang ada komen kan dekat gambar ini dekat fb dia kan?

  3. kalau yeop buat hancus ni…

    hahhaahahahaha

    parodilah sangat :p

    1. kalau x hancus… bukan parody namanya

  4. hahaha..macam2 la sekarang ni bro….auw..omey2 semua nya..bhaahaha

    1. Termasuk yang lelaki tue ke?

  5. wahh.. awek baju merah tu cute

    1. Heppp… memang cute…sila ingat isteri ek he..23x

  6. ben izham

    Hehehe hari2 jumpe bro… she’s my lil sis

    1. Oh ye ke.. hai abang… untung la.. gua ada adik pun, setahun sekali leh kira dengan jari berapa kali jumpa.

  7. golek2 gelak pepagi ni… hahahaha

  8. ben izham

    Hehehe… xpe bro air dicincang xkn putus

  9. AHAHAHAAHA!! Hey Razi & Geng Penyamun Inc.!!!
    Cool gila meme ni!! Hahaha!

    1. aku dipaksa untuk buat… hahahahaa

  10. hahah adeh..try bro buat.. krik krik..

  11. Haha..bila tgk laki buat terasa loya plal

  12. Hahahah..cute2…ada buat jg tp malu nak upload..kui kui

  13. Hahaha… Memang kelakar… Memang menjadi Parodi yang kawan bro buat tu..

  14. lucu.hehehe..baca entri ni hilang stress kerja jap 🙂

  15. haha terbaik perody dorang ni..

  16. comey, nak offer jadi maid la..

  17. hahahaha…. adeh macam2 pun hado skang nih ;p

  18. mcm2 style org zaman skang..tp seyes lawak.!

  19. parody yang perempuan buat cun je. laki buat mesti macam harem. hahahhaa.

    1. Gila la, kalau lelaki buat nampak cun. Lelaki ke dia

Leave a Comment