17,159,557 total views, 123 views today

Ibu Bapa Mana Yang Tak Risau Tentang Anak Dia

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Nur Elfisha - Anak Perempuan Bro Framestone dan Iera Kan
Ibu bapa mana yang tak risau tentang anak dia.

Bayangkan tengah nak siap-siap kemas barang nak balik Johor tempoh hari. Tiba-tiba jari dia berdarah, tak pasti pasal apa. Banyak pula tue, siap menitis-nitis lagi.

Tetapi dia tak menangis dan main macam biasa.

Cuak juga gua tempoh hari. Tapi gua nie hati kering sikit la.

Gua kata “padan muka” pada dia (Jangan ikut perangai gua yang tak boleh dijadikan sebagai bapa contoh ini)

Tetapi dia hanya gelak sambil nak ajak gua main dengan dia.

Bagus..!!!!

Ini baru anak daddy. Kuat, tak menangis dan mampu buat daddy ummi tak risau.

Sekarang Nur Elfisha sudah ada instagram sendiri – http://instagram.com/nurelfisha (jemput follow ek kenkawan). Lepas ini mungkin kurang gambar dia dekat instagram daddy dia.

Asik orang puji Fisha je. Nak gak orang puji daddy dia nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Ibu Bapa Mana Yang Tak Risau Tentang Anak Dia

    1. Tapi selamat perasan pasal jari dia berdarah.. Kalau tidak, habis licin darah anak dara bro sorang nie.

  1. hoho..siapalah yang tak sayang anak.

    1. Tue yang dok buang2 anak tue…

  2. abis tu,,, sampai skang tak tau jari berdarah pasal apa???

  3. kesiannya…sapu minyak gamat cepat

Leave a Comment