17,167,018 total views, 538 views today

Baby Gaun Dari Pinwheels.My – Baby and Children

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Gaun Baby dari Pinwheels
Cantik bila lihat Baby Fisha pakai gaun dari Pinwheels.

Waktu ini, bawa Baby Fisha menghadiri kenduri kesyukuran dekat rumah jiran.

Baik je Fisha waktu itu. Tak banyak buat perangai, siap berselera makan dirumah jiran. Lapar sangat ek anak daddy sorang nie, bangun-bangun je terus bawa pergi kenduri.

Ada beberapa orang anak jiran bermain dengan Fisha, terutama anak kepada akak pengasuh Fisha.

Jika anda ingin mencari pakaian berfesyen untuk baby atau kanak-kanak, anda boleh dapatkan pada harga berpatutan di www.pinwheels.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Baby Gaun Dari Pinwheels.My – Baby and Children

  1. Waktu baby besar ni seronok main agah-agah.. 🙂

  2. Comel Fisha. Dress pun cantik!hehehe

    1. Susah2 je puji… Bila nak puji daddy dia nie.. Dah lama tunggu nie

  3. cntik fisha pakai mcm tu..ada meh bro pasal selfie ni..hihi

Leave a Comment