Denaihati Network
Jika sebelum nie, asik sepetang bersama blogger anjuran Denaihati Network. Kali ini, sekejap je di Pejabat Denaihati Network.

Hari ini baru berpeluang menjejak kaki ke sana.

Selamat tak susah pun nak cari tempatnya. Sambil drive je, cari mana satu bloknya. Sebaris dengan Restoran Upin Ipin Seksyen 13, Shah Alam. Then cari sampai jumpa papan tanda macam dalam gambar diatas.

Tulisan Denaihati tue dari jauh boleh nampak. Warna yang menyerlah he…23x

Kalau bukan atas “sebab-sebab tertentu” sure tak kot jejak kaki ke sana he..23x Terima kasih untuk buah tangan tau. Lain kali (kalau ada lagi) jangan lupa hulur2kan.

Bukan apa, risau ada yang kembung perut dalam ofis tue nanti

Bicara Bro : Betul apa yang dikatakan oleh Deq Noor he…23x