17,148,879 total views, 183 views today

Sekejap Di Pejabat Denaihati Network

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Denaihati Network
Jika sebelum nie, asik sepetang bersama blogger anjuran Denaihati Network. Kali ini, sekejap je di Pejabat Denaihati Network.

Hari ini baru berpeluang menjejak kaki ke sana.

Selamat tak susah pun nak cari tempatnya. Sambil drive je, cari mana satu bloknya. Sebaris dengan Restoran Upin Ipin Seksyen 13, Shah Alam. Then cari sampai jumpa papan tanda macam dalam gambar diatas.

Tulisan Denaihati tue dari jauh boleh nampak. Warna yang menyerlah he…23x

Kalau bukan atas “sebab-sebab tertentu” sure tak kot jejak kaki ke sana he..23x Terima kasih untuk buah tangan tau. Lain kali (kalau ada lagi) jangan lupa hulur2kan.

Bukan apa, risau ada yang kembung perut dalam ofis tue nanti

Bicara Bro : Betul apa yang dikatakan oleh Deq Noor he…23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “Sekejap Di Pejabat Denaihati Network

  1. kadang-kadang konfius, sekejab ke sekejap? hehe

    1. Maaf, sudah diperbetulkan…

  2. Lepak kejap.. cer lepak lama.. mau ajak gi nyendol..

    1. Maybe next time.. ok kan 🙂

  3. Saya pernah bermalam dekat Hotel sebaris dengan restoran Upin & Ipin… Tapi tak perasan pula ada pejabat Denaihati Network dekat situ…

    1. Lepas nie kena alert if turun ke sesuatu tempat yang ada ramai rakan blogger lepak he..23x

      Mana tahu terserempak… tapi selalunya boleh je dirancang untuk berjumpa 🙂

  4. Apa yang dikatakan oleh Deqnoor tu ek?

    1. Eh, biar rahsia bro dengan deqnoor je… #HaiDeqNoor

  5. Buka peti ais x? Banyak air yeos kan… heee…

    1. Tak de la banyak.. tinggal sikit je….

  6. Mengikut pengalaman en.suami tu mmg benar apa yg dikatakan oleh deqnoor..hehe

  7. cool pulak bro dpt lepak office denaihati ni…

  8. oooooooo…..
    baiklah.. 🙂

    macam curious pulak apa yang dimaksudkan dengan “betul cakap deqnoor”.. hehe

  9. Bagus la kenal.. Boleh selalu berjumpa kat sana

  10. Ala..napa bro tak tolong ambikkan gua punya sekali..

  11. apa yang deqnoor kata tu bro ? hee

  12. best ar pi opis then dapat buah tangan tp betul jugak tu bro…diorang mana leh hadap banyak2..kembung perut..huhu

  13. tau pejabat nie kat mana..cuma sampai sekarang x sempat nak singgah lagi..

  14. Terbaik antara blohher yang betul2 berjaya..siap sdn bhd lagi..

Leave a Comment