You are here
Home > Iklan > 30 Hari Terakhir Untuk Menang RM3,000 Setiap hari

30 Hari Terakhir Untuk Menang RM3,000 Setiap hari

Yeo's 80 Days Drink To Cash Winner
Tinggal 30 hari terakhir untuk anda menang wang tunai RM3,000 setiap hari dengan menyertai “80 Days Drink to Cash Contest”.

Bukan susah pun nak menang. Anda hanya perlu minum air Yeo’s dan sertai contest yang dianjurkan menggunakan applikasi WeChat di telefon pintar anda.

Gambar diatas, merupakan muka-muka pemenang yang menyertai pada awal 35 hari contest ini berlangsung.

Ada diantara mereka bukan menang satu hadiah, bahkan beberapa hadiah berupa wang tunai dan juga iPad. Murah rezeki mereka. Anda pula, bila lagi nak sertai contest ini.
Pemenang 80 Days Drink to Cash Contest

Yup 30 hari sahaja tinggal..

Yeo’s 80 Days Drink to Cash ContestIni bermakna, anda juga mempunyai 30 peluang untuk memenangi wang tunai RM3,000. Itu pun jika anda hanya menghantar 1 penyertaan setiap hari.

Bagaimana pun dengan 5 mahupun 10 penyertaan?

Ajak keluarga dan rakan-rakan anda untuk menyertainya.

Mana tahu ada diantara mereka yang menang. Rezeki harus dikongsikan bersama.

Jika tak menang?

Khasiat yang terkandung dalam minuman Yeo’s dapat dikongsikan bersama rakan-rakan dan ahli keluarga.

Tak baik minum sorang. Kembung perut tue nanti.

“80 Days Drink to Cash Contest” menawarkan hadiah wang tunai bernilai RM500,000 dan 72 iPad untuk anda menangi.

Hadiah Utama
1 x RM100,000
9 x RM1,000

Hadiah Harian
1 x RM3,000 x 80 hari
9 x RM100 x 80 hari

Hadiah Istimewa
1 x RM10,00 x 8 tempoh cabutan
9 x iPads x 8 tempoh cabutan

Jeles juga tengok member blogger menang iPad dan Brader menang RM10,000 tempoh hari.

Buat masa sekarang, Bro dan keluarga hanya berjaya dapat RM100 je. Itu pun banyak lagi penyertaan tidak dihantar. Anda pula, bagaimana? Jangan minum Yeo’s tetapi tak join contest ini.

Cara Untuk Menyertai “80 Days Drink to Cash Contest”

Beli mana-mana minuman Yeo’s, Justea atau SoyRich dibawah dengan Kod Peraduan pada pek minuman atau boleh menggunakan nombor resit rasmi yang bercetak bagi produk minuman Yeo’s, Justea atau Soyrich yang tidak mempunyai Kod Peraduan.

  • Tetra Pak 250ml ,
  • Tetra Pak1L ,
  • botol PET 350ml,
  • botol PET 500ml
  • botol PET 1.5L

Kemudian follow Akaun Rasmi WeChat Yeo’s Malaysia dengan mengimbas Kod QR pada pek atau menambah ID WeChat : YeosMalaysia

Hantarkan Kod Peraduan dan lampirkan gambar kepada Akaun Rasmi WeChat Yeo’s Malaysia sebagai bukti pembelian. Terdapat 2 cara untuk menghantar Kod Peraduan: –

  1. Menggunakan nombor resit rasmi sebagai Kod Peraduan bagi sebarang produk minuman Yeo’s Justea atau Soyrich yang tidak mempunyai cetakan Kod Peraduan
  2. Kod Peraduan yang dicetak pada produk minuman Yeo’s Justea atau Soyrich

Pastikan gambar yang anda lampirkan cukup jelas (terang dan bukannya kabur-kabur) dan tiada kesan diedit.

Teknik mengambil gambar yang sebenar-benarnya :-

  • Tetra Pak 250ml : Penyedut minuman dimasukkan dalam produk ataupun pek dilipat.
  • Tetra Pak 1L : Tarik dan penutup mesti dibuka atau dilipat.
  • Botol PET : Penutup botol mesti dibuka dan diletakkan sebelah botol tersebut.

Kalau rasa tak faham, boleh refer pada video ini. Panduan lengkap dah ada, cuba bergantung pada anda sahaja sama ada nak menang atau tidak.

Paling penting hadiah utama adalah wang tunai berjumlah RM100,000

Tidak lupa juga hadiah harian, wang tunai RM3,000 dan RM100 x 8 setiap hari. Bayangkan kalau anda hari-hari menang? Jangan nak bayangkan je, kalau korang sendiri pun tak join contest ini.

80 Days Drink to Cash Contest ini akan berakhir pada 31hb Mei 2014. Kiranya ada banyak masa lagi korang nak submit ek.

Maklumat lanjut mengenai Yeo’s 80 Days Drink to Cash Contest, ikuti WeChat ID : YeosMalaysia atau lawati www.yeos.com.my/contest/

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

3 thoughts on “30 Hari Terakhir Untuk Menang RM3,000 Setiap hari

Leave a Reply

Top