You are here
Home > BroFramestone Bertanya > #Parody Awek Kaki Game Bersama Obefiend

#Parody Awek Kaki Game Bersama Obefiend

Awek Kaki Game
Mesti korang hendak tahu adakah seseorang awek itu Kaki Game atau tidak. *Ini khas bagi kaki game dekat pc/laptop.

Bagi mereka yang kerap main game, tangan mereka akan kelihatan seperti ini.

Kalau tak percaya.

Cuba tengok tangan masing-masing (Kalau takat kaki game ps/xbox atau game hp/tablet xperlu la korang tengok tangan korang).

Dan persoalan ini telah diajukan kepada kaki propa sarkastik – Effi Obefiend di laman instagram oleh CEO Amanz – Tekong.


Tekong : So @1obefiend aku ni cukup layak ke untuk Mat Gaming?

Kemudian perkara ini diparodykan oleh Bro Framestone. Yakni Gua la… Sapa lagi


So @1obefiend aku ni cukup layak ke untuk Mat Gaming? Copy ayat @tekong

Paling tak boleh blah, ianya turut dibuat oleh kenalan kami – Fiona atau lebih dikenali dengan nama Icednyior

So @1Obefiend aku ni cukup layak tak untuk Mat Gaming? #parody @tekong @broframestone

Bicara Bro : Ada orang cakap – Awek yang main DOTA kebanyakan comel-comel. Betul ke Bohong?

Jemput follow instagram kami.

Ada orang bahan kami, “ini tangan kuat melancap”. Apakah? Tak boleh ke nak fikir benda yang lebih elok? Tapi gua tahu, dia memang pandai bergurau. Itulah kawan-kawan yang kita suka.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “#Parody Awek Kaki Game Bersama Obefiend

Leave a Reply

Top