17,153,173 total views, 4,477 views today

Jejaka Hensem : Bro Framestone VS Abang Ensem

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

SBB 2014 - Sepetang Bersama Blogger
Bro Framestone,

Blogger biasa-biasa, tiada apa-apa pun keistimewaan yang ada pada dia di mata wanita lain, kecuali isteri dan keluarganya. Walaupun sudah berkahwin, layakkah beliau dinorbatkan sebagai Jejaka Hensem?

Abang Ensem vs Bro FramestoneIni pula Abang Ensem.

Nampak macam serupa dengan orang dalam gambar diatas.

Nampak serupa, tapi bukan dia.

Gaya pemakaian ditiru semata-mata untuk memberi saingan dalam mempertahankan gelaran Jejaka Hensem yang beliau miliki selama ini.

Selain hensem,

Beliau amat dikenali dalam bidang hartanah di Malaysia.

Selain menjadi tetamu undangan di TV, artikel beliau selalu diterbitkan dalam akhbar-akhbar utama di Malaysia.

Bagi anda yang ingin mempelajari bidang hartanah boleh lawati blog beliau – www.AbangEnsem.com atau hadiri seminar yang beliau adakan diseluruh Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Jejaka Hensem : Bro Framestone VS Abang Ensem

  1. Nampak macam kembar tapi tak serupa. .. hehehe x56

    1. He…23x kalau la boleh nampak macam kembar dari segi karisma lagi bagus…

  2. perghhh….

    tajuk entri tu menarik! he……x23
    Ehh! 😀

    1. Kalau tak menarik, pasti yuyu tak tertarik untung datang dan membacanya.

  3. Korang adik beradik ke? Muka nampak sama

Leave a Comment