You are here
Home > Gathering Geng Blogger > Hidup Untuk Memberi – Dinner Bersama Team Denaihati Network

Hidup Untuk Memberi – Dinner Bersama Team Denaihati Network

Nannie Isa Nazlan Blogger PJ Hilton
ALhamdulillah,

Baru-baru ini berkesempatan untuk dinner bersama Team Denaihati Network di Hotel Hilton, Petaling Jaya. Walaupun jemputan last minit, dapat juga dan puan isteri penuhi.

Tujuan dinner kali ini adalah untuk merayai pemenangi cabutan bertuah sewaktu Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 – untuk dinner bersama Team Denaihati Network.

Tahniah Bro ucapkan kepada Nannie Isa.

Bro Framestone Nazlan PJ Hilton
Bro sendiri tertanya-tanya kenapa Bro dijemput tertiba?

Ke sebab Bro dah lama tak hadir setiap kali saudara Denaihati buat majlis santai-santai macam mengeteh, makan durian or seangkatan dengannya.

Ke sebab nak tunggu Cheque Projek dari Bro he…23x

Doa-doakan dalam masa terdekat nie ada Cheque lagi dari Bro or dapat Projek baik dari Denaihati Network.

Kujie Siti Rokiah Sweet Kurma PJ Hilton
Bagi memeriahkan majlis ini.

Ada bunga-bunga dijemput hadir bagi menyemarakan suasana. Alhamdulillah….!!! Rezeki bila dapat semeja dengan mereka.

Malangnya Bro ingat nawaitu Bro datang adalah untuk makan, so Bro tambah makanan je, bukan tambah isteri or masalah he…23x

Eh,

Bukan ini bunga yang bro maksudkan. Tetapi yang ada di belakang tue. Nampak tak?

Denaihati Mr Kay Ariff Shah PJ Hilton
Antara aktiviti yang kami lakukan selain makan adalah permainan lawan tenung mata he…23x

Tipu je.

Sebenarnya mereka sedang berkongsi cerita tentang pengalaman sewaktu berada di Bumi Palestin.

Kredit gambar buat saudara Hafiz Mohd – HP menang Contest Yeo’s tempoh hari.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Hidup Untuk Memberi – Dinner Bersama Team Denaihati Network

  1. 1st time dapat dinner camni. Mmg terharu sangat. Nak2 dapat jumpe blogger2 hebat cam bro sendiri.

    Harap ada lagi peluang…lehla korek tips2 lain..hehe

    thanks bro! Moga semakin sukses lepas ni..ameen

    1. Blogger hebat macam bro… jumpa je xde guna kalau xde sebarang perkongsian yang bro buat…

      tapi hebat lagi blogger yang menang contest yeo’s dapat hp hari tue he..23x

Leave a Reply

Top