17,153,261 total views, 4,565 views today

Philips Avent Mummy’s Wishing Wall Contest

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Philips Avent Mummy's Wishing Wall Contest

Sudahkah anda menyertai Philips Avent Mummy’s Wishing Wall Contest yang sedang berlangsung sehingga 30 Mac 2014?

Jika belum, apa yang anda tunggu lagi. Jom sertai sekarang dan mungkin anda jadi antara 4 pemenang bertuah untuk memenangi hadiah utama yang bernilai RM699.

Mudah je nak menyertai contest ini

  1. Pergi ke “Mummy’s Wishing Wall” dan “LIKE” applikasi Facebook Philips AVENT .
  2. Isikan segala butiran peribadi pada borang peraduan
  3. Upload gambar anak. (tidak melebihi saiz 5Mb)
  4. Pilih kategori yang bersesuaian (kesihatan, pelajaran, keselamatan dan lain-lain)
  5. Tulis ucapan yang kreatif berserta hashtag rasmi #PhilipsMumsWish.
  6. Hantar dan kemudian minta rakan-rakan untuk vote gambar anak.

Eh tiada anak, macam mana nak sertai?

Untuk pengetahuan korang, tukang undi pun berpeluang untuk memenangi hadiah yang ditawarkan.

Sepuluh (10) peminat dengan undi paling tinggi untuk penyertaan mereka masing-masing akan menerima hadiah sagu hati yang Philips AVENT travel feeding set! Apa tunggu lagi, moh la vote penyertaan kegemaran anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Philips Avent Mummy’s Wishing Wall Contest

  1. Good luck utk bro ya…wan pun baru hari ni join.

  2. Selamat berjaya. Perlu mengunakan pengaruh social network untuk meraih undi.

  3. bro join ek,, good luck 😀

  4. Teringin juga nak masuk contest ni… Kebetulan pula anak saya baru berumur 5 bulan… Memang sesuai sangat nak masuk… Tapi bila mengenangkan kena Vote, baru boleh menang…. Rasa segan pula nak suruh orang Vote… 😉

  5. Good Luck Bro ngn kak iera & fisha..
    Nak join jugakssss… 🙂

    1. Join jangan tak join… Moh kita join reramai

Leave a Comment