17,149,190 total views, 494 views today

Gambar Gathering Sahabat Blogger Tahun 2011

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Gambar Gathering Sahabat Blogger 2011
Ada pula kenalan Blogger yang memuat naik gambar sewaktu Gathering Sahabat Blogger di Shah Alam pada tahun 2011.

Ada sesiapa mengenali blogger yang ada dalam gambar ini?

Eh, mana satu Bro ek? Tolong carikan boleh he…23x

Ada beberapa blogger dalam gambar diatas telah menamatkan zaman bujang dan ada lagi yang masih membujang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “Gambar Gathering Sahabat Blogger Tahun 2011

  1. baju tu gua cam. baju sama

    1. He..23x adeh kantoi disitu he…23x Masa SBB baru nie pun gua pakai baju nie juga

    2. oh ye ke..tapi bro pakai vest merah tu. so tak perasan

    3. Vest tue sesuai disarung dengan apa2 baju termasuk baju yang dipakai semalam.. Sure xde orang perasan punya he..23x

  2. Gua blom jd blogger lg masa tu

    1. Bila lu start jadi blogger?

  3. Bro yng tbaring mcm aaron aziz tuu laa =D

    1. Aaron Aziz mana pula nie…

  4. Ternyata gambar masa dulu-dulu dengan sekarang ada perbezaan… Gambar sekarang nampak lebih senang hati, sebab dah ada anak pak mertua… 😉

    1. He..23x Gambar dedulu ada gambar anak-anak bakal pak mertua tak jadi he..23x

  5. Bro ko over acting la…

    1. Admin xde tempat duduk dekat depan.. So baring je la

  6. muka bro dalam gambar tuh mcm norman hakim la…=)

    1. Tang mana yang Norman Hakimnya? Time dia dah kahwin dengan Memey or sebelum dia kena tangkap dengan Memey?

    1. seronok ke duaronok he…23x zaman memuda dulu

  7. wah meriah dipagi raya kayak nyer

  8. eh eh baru pasan. ni gamba yg saya edit dan upload tag bro tu kan. hihi

  9. zaman bujang dulu nih……naseb baik now dah kahwin…

Leave a Comment