17,167,047 total views, 567 views today

April Fool Awal Sehari

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

April Fool Awal SehariGua rasa, gua macam terkena April Fool awal sehari.

Gua start kereta pagi ini, sekali terpapar pada screen jam kereta yang mengatakan hari ini hari Selasa.

Itupun sebab puan isteri gua yang bagitau.

Terus gua terfikir…

Semalam isnin gua buat apa..? #WaKenaBeb

Bicara Bro : Lama gak la gua dok fikir. Dan ini kereta puan isteri. Gua jadi driver hantar dia pergi kerja hari ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “April Fool Awal Sehari

  1. Prank tak jadilah kiranya. 🙂

    1. Gua dan isteri terkena… Tak tahu nape dengan jam kereta nie…

  2. esok kena sekali lagi…bro 2 kali kena april fool lah…hee

    1. He..23x memang terkena april fool lagi sekali.. Kali ini, jelas nampak kecuakan pada muka bro

  3. Hahaha.. Dah terkena april Fool dah bro hari ni… So ada plan ke nak buat april fool sebenar esok?

  4. Prank dari kereta? Memang sempoi. HAHAHA

  5. Siapa yang terkena nie??hehehe

  6. terkena jugak..masuk kelas students yang kenakan.
    siap la diorang..pftttt

  7. Alahai bro ni…. Prank sudah

  8. macam mana boleh terawal sehari ni bro ? hee

Leave a Comment