17,153,159 total views, 4,463 views today

Nasi Lemak Kami Lengkap – AirAsia

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Nasi Lemak Kami Lengkap - AirAsia
Nasi lemak kami lengkap.

Itu yang cuba disampaikan oleh iklan AirAsia dalam akhbar hari ini mengenai Nasi Lemak Pak Naseer mereka.

Ini baru betul-betul nasi lemak He..23x Tak macam nasi lemak yang mendapat kritikan oleh Chef Wan baru-baru ini.

Nasi lemak ini lengkap dengan sambil cili istimewa, rendang ayam, ikan bilis goreng, kacang goreng dan telur rebus pada harga RM12.

Info langut anda boleh dapati di www.airasia.com/my/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 thoughts on “Nasi Lemak Kami Lengkap – AirAsia

  1. Kalau makan kat bumi harga 2,3 rm jer, kalau kat atas awan rm 12.00 hehhehe

    1. Begitu juga dengan harga tepi jalan dengan harga di UpTown White Coffee

    2. Perasaan makan kat atas awan tu yang mahal.haha

    3. night

      Akui dah rasa nasi lemak tu…. tak sedap …la

  2. rasa macam nak makan nasi lemak je.. jom bro!!

    1. Jom.. lokasi? Hang open table.. Gua on je

    2. Jom laaaaa… makan kat airport.. hehehe

  3. Haha..mengambil kesempatan nampak..

    Ini baru betull

  4. hehehe.. Diorang nak perli MAS la nih..

  5. ok fine..
    nasi lemak dah lengkap..
    lpas ni kena kecam harga pulak.
    hehe..
    baik punya perli nie.

  6. Perang psikologi yang biasa diorang buat – its normal in this business …u win some u lose some…

  7. tapi memang nasi lemak tu sedap. dah pernah rasa. Berbaloi la makan. hehe..walaupun sikit aje. Tapi harga atas kapal terbang. Normal la tu.

  8. RM12??? amboiii comelnya harga..ini baru lengkap..hehehehe..

  9. hahaha.. muja suka kalau barang2 yang lengkap,, nikmat tak terhingga, hehe

    1. Ada ikan bilis, kancang, telur dan sambal memang lengkap sebagai Nasi Lemak.

  10. Macam2 ada. Siap ada daun lagi . Heheh

  11. pernah cuba waktu balik klate..tapi makan dalam keadaan kelam kabut..kalau fly tempoh masa panjang, oke jer..ni tercekik nasi lemak sebab dah smp epot kb heheheh

  12. Glup! Sedapnya nasik lemak.. Glup! Tapi mahalnya nasik lemak AA.. Glup! Masak sendiri jerla cenggini.. T_T

  13. Pandai Air Asia ambil peluang. 🙂

  14. nasi lemak pak nasser ni mmg sedap… 🙂

  15. perang psikologi nie …apa-apa pun service MAS selalu tak mengecewakan…..

  16. nasi lemak Pak Nasser memang pilihan dari dulu hingga kini…

  17. sekurang2nya tindakan chefwan tu membawa satu perubahan positif kpd air asia..:)

  18. Sudah dikritik baru kasi lengkap nasi lemak. Maybe Chef Wan should complain about the rest of the food baru ada improvement lg. Hehe..

Leave a Comment