17,148,880 total views, 184 views today

#MSMW2014 – Hari Pertama Bermula

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

MSMW 2014
Yang dinantikan tahun ini telah bermula.

Malaysia Social Media Week 2014 yang merupakan upacara tahunan buat kali ke-3 yang berlangsung di Sunway Convention Centre.

Macam biasa, Bro dilantik menjadi Official Blogger untuk acara ini buat kali ke-2. Terima kasih atas kepercayaan yang diberikan oleh pihak penganjur.

Gambar : Antara muka-muka blogger yang hadir pada pagi hari pertama MSMW 2014.

Kebanyakan update terkini akan dikemaskinikan di laman twitter dengan hastag #MSMW2014 atau follow twitter Bro Framestone.

Media Blogger MSMW2014

Seminar ni berlangsung selama 2 hari iaitu pada 25 dan 26 Februari 2014 bermula jam 8:30 pagi hingga 5:00 petang.

Terdapat 5 model Phone Ninetology akan diberikan kepada peserta bertuah sepanjang Seminar ini oleh pihak Ninetology Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “#MSMW2014 – Hari Pertama Bermula

  1. Jom tambah ilmu Social Media di #MSMW2014 🙂

    1. Jom, jangan lupa untuk kongsikan bersama rakan-rakan yang lain 🙂

  2. Teringin nak jadi official blogger diorang jugak, walaupun tak berapa nak power macam bro. hehehe

    1. Lu silap Fiz. Sebab tak pawer la dia jadi official blogger.. kikiki. Jangan marah Bro. Nanti cepat tua dan susah nak kawen lagi 😉

    2. udah-udah la tue… nak membahan gua juga ek

    3. Kekekeke..oo kalau camtu tak jadi la. hahaha. Rilek bro..marah2 nanti darah naik. Chilleks. ;P

    4. Gua ok je, lu orang nak bahan.. xde hal punya

  3. Wah.. patut pon bro duk dpn

    1. Duduk depan lebih clear he…23x

  4. Byk ilmu leh dpt kat sini ni

    1. Banyak ilmu ke banyak makan ek?

  5. media bro… msmw2014 aku nak p tp xleh…ada kerja lebih penting

    1. Tahniah sebab jadi finalist 🙂

    2. hehe…terima kasih. sy sungguh tkejut tak sangka dpt masuk finalist…

Leave a Comment