17,167,059 total views, 579 views today

MSMW 2014 Blog Awards – Siapa Yang Anda Perlu Undi?

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

msmw2014
Malaysia Social Media Week 2014 kembali lagi, kali ini ianya bakal berlangsung di Sunway Pyramid Convention Centre pada 24 Februari hingga 1 Mac 2014.

Untuk meriahkan upacara ini, terdapat anugerah diberikan kepada blog yang tercalon untuk MSMW 2014 Blog Awards. Maka undi anda diperlukan untuk memastikan blog yang benar-benar layak menang anugerah yang dipertandingkan.

Mungkin anda tidak tahu blog mana yang perlu anda undi.

Jangan risau, Bro senaraikan beberapa blog bagi memudahkan anda mengundi. (Sebelum mengundi, pastikan anda sudah mendaftarkan diri di socialmediaweek.com.my – pendaftaran adalah percuma.

iPad Mini MSMW2013

Anda blog yang boleh korang undi (jasa korang amat dihargai) :-

  1. Best Lifestyle Blog – Jika anda rasa, blog Broframestone.com layak untuk Best Lifestyle Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog Broframestone
  2. Best Music & Entertainment Blog – Jika anda rasa, blog HyeBro.com layak untuk Best Music & Entertainment Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog HyeBro
  3. Best Micro Blog – Jika anda rasa, blog Typo.my layak untuk Best Micro Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog Typo
  4. Best Foodie Blog – Jika anda rasa, blog hazmanfadzil.com layak untuk Best Foodie Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog HazmanFadzil.
  5. Best Business Blog – Jika anda rasa, blog abangensem.com layak untuk Best Business Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog AbangEnsem.
  6. Best Travel Blog – Jika anda rasa, blog thebigsmallboy.com layak untuk Best Travel Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog thebigsmallboy.
  7. Best Sports Blog – Jika anda rasa, blog boladaily.com layak untuk Best Sports Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog boladaily.
  8. Best Gadgets Blog – Jika anda rasa, blog amanz.my layak untuk Best Gadgets Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog Amanz.
  9. Best Educational Blog – Jika anda rasa, blog cikguhailmi.com layak untuk Best Educational Blog, anda boleh undi di sini dan cari Blog CikguHailmi.

Blogger MSMW2013

Anda hanya perlu undi sekali, maka anda tak perlu undi setiap hari (sure korang muak sebab hari2 orang mintak korang vote)

Undian telah dibuka dari 1 hingga 14 Februari 2014. Maka jangan lepaskan perluang untuk vote blog-blog diatas. Jasa anda, amat kami hargai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “MSMW 2014 Blog Awards – Siapa Yang Anda Perlu Undi?

  1. Ramai yang bertanding termasuk saya hantar 2 percalonan. 🙂

    1. Kali ini ramai yang bertanding, dan sorang hanya boleh undi satu blog bg satu kategori + hanya boleh undi sekali je.

      Bagus macam nie

  2. Rasa nak nangis gua bila BF pomot blog gua walaupun gua selalu kutuk dia belakang2. Nak kutuk depan2, takut kena tumbuk pulak dengan dia.. kikiki.

    1. Walaupun orang buat taik dengan kita, tak semestinya kita buat taik dengan dia.. bertaubat la.. pintu Izzuddin masih sudi menerima mu

  3. jom mengundi!!! mari lah mari…

    1. Meh la undi blog2 yang dinyatakan diatas… support memember yang lain

  4. promote kawan2… nak login ke laman dia , ada masalah buat masa nih.. tunggu sat naa..

    1. If dah ok nanti, jangan lupa undi blog yang tersenarai di atas ek

  5. terima kasih bro kerna menjadi pilihan di hati bro. 🙂

  6. kena vote ler….banyak pilihan tu…

  7. senang jugak bro dah list kan. good luck untuk semua kawan-kawan yang bertanding.

  8. undi diri sendiri boleh ke? hehe

  9. semoga bro menang tahun ni…saya hantar pencalonan juga tapi nak meraih undi tu macam sukar jer…takper ler sekadar memeriahkan majlis jer 🙂

  10. Singgah tgk senarai bro, tak apa tak ada nama Mahamahu.com dalam senarai kategori Best Foodie Blog pilihan hehehehe.. good luck untuk semua kawn2 lain.

  11. Semua power power tu.. Moga berjaya nanti ya… Jangan gaduh gaduh sudahlah…

Leave a Comment