17,153,169 total views, 4,473 views today

Majlis Penyerahan iPad Mini Cabutan Bertuah #SBB2014

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Denaihati MSMW2014 iPad Mini
Sedangkan beberapa pihak bermain teka teki tentang status Macbook yang bakal dijadikan hadiah untuk Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 – SBB2014 atau dijadikan hadiah contest.

iPad Mini cuba menyelit untuk menyemarakan lagi majlis yang akan berlangsung pada 8 Mac 2014 ini.

Semalam, bertempat di Sunway Conversion Centre, telah diadakan majlis penyerahan iPad Mini kepada pengasas Denaihati Network selaku penganjur SBB2014 kali ini.

Malangnya,

Bro tak tahu status iPad Mini ini sebagai apa? Adakah untuk cabutan bertuah ataupun…… Ops bro xberani nak buat andaian sendiri. Biar pihak penganjur yang memutuskannya.

Bicara Bro : Dengar khabar angin yang mengatakan Desktop Toshiba yang dimenangi oleh saudara Shakiddo bakal dijadikan hadiah untuk SBB2014. Betul ke Bohong?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 thoughts on “Majlis Penyerahan iPad Mini Cabutan Bertuah #SBB2014

    1. Sama-sama kita nantikan sewaktu #SBB2014 nanti…

  1. Wowww!! betul ke Bro KiD nak jadikan sbg hadiah cabutan bertuah?
    Menarik..
    Hadiah2 pun best.. Antara bertuah dengan tak je kan ๐Ÿ˜€

    1. jawapan dari Kid adalah : betuhong….. sama-sama kita nantikan ๐Ÿ™‚

  2. hadiah mantap..tinggal gua nak pilih je yang mana nak menang. hahaha

    1. Dasyat la boleh main pilih-pilih je

  3. Bestnya tengok hadiah-hadiah yang disediakan untuk SBB2014… Sayangnya tak dapat hadir masa tu… ๐Ÿ™

    1. Yes, kurang sorang pesaing untuk cabutan bertuah… bila la gamaknya kita akan berjumpa ek?

  4. Minta-minta la saya bertuah hari itu kelak

    1. Insya’lah… kalau bukan kita, mukin kawan kita or kawan yang baru kita kenali disana yang bertuah…

  5. bohong…. ๐Ÿ™‚

    ipad mini, harap2 cabutan bertuah ๐Ÿ˜›

    1. Denaihati dah confirmkan yang iPad Mini ini dijadikan hadiah cabutan bertuah ๐Ÿ™‚

    2. ah cabutan bertuah….yeah!! ๐Ÿ˜› hehe

    3. ada lagi beberapa produk Apple yang bakal korang menang!!!

  6. Hadiah kid sendirian bhd punya tu….kenangan MSMW katanya

    1. He..23x Mana tahu kot-kot dia nak let go untuk beri laluan kepada hadiah lain yang bakal dia menangi?

    2. nama aku takde dalam senarai cabutan bertuah maaa… dan rakan penganjur yang lain.. hehehehe

  7. Aku tgh pakai lappy toshiba skrg ni.. hehehe

  8. Macam-macam hadiah gempak untuk SBB2014. Harap ada sedikit peluang untuk menang. :=)

  9. meriah la sbb nanti. hoho..

  10. alahai brp kali dah gua nak cakap.. macbook tu gua punya.. ish tak paham2 la korang semua ni

  11. HAHAHAHA.. MACBOOK ITU BUKAN KORANG YANG PUNYA.. TP SOHOQUE YANG PUNYA…!!! (Sila baca dalam nada suara jin ahmad albab)

    1. cheehhhh…. Tiket flight saper yang punya?

Leave a Comment