You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Kemeriahan MSMW 2014

Kemeriahan MSMW 2014

Kemeriahan_MSMW2014
Hari pertama Malaysia Social Media Week 2014 sudah cukup meriah. Terutamanya di laman twitter dimana hastag #MSMW2014 berada di ranking pertama Malaysia dan juga US (tapi bukan 1st & sekejab).

Gambar diatas dikongsikan oleh twitter @MSMW_2014.

Comelkan awek itu?

Tapi korang kenal x pic mulut sebelah pic awek itu?

Plan nak buat parody kepada si awek twitter, tak sangka ianya menarik perhatian penganjur dan juga beberapa tweetfemes untuk retweet gambar ini.

Untunglah pada si awek itu, tapi tidak kepada pemilik mulut itu (sebab tak nampak muka – menyesal pula tak ambil gambar sekali dengan muka).

Nampak x perbezaan tweetfemes dengan tweetorangmacamgua

VS

MSMW 2014

Seminar Malaysia Social Media Week 2014 turut mendapat sokongan dari beberapa rakan blogger yang datang mencari ilmu dan berkongsikannya dilaman social mereka sendiri.

Ada tak blogger yang anda kenal?

MSMW2014

Bersama Amman Spark – Orang kuat yang handle artis dekat Malaysia.

Tak sangka dapat berkenalan dengan beliau (sedangkan selama nie selalu je bertembung he..23x).

Kalau gua jadi selebriti (yang betul2 masyuk) gua ambil dia jadi manager gua. Multitasking orangnya…

Keputusan MSMW2014 Blogger Awards

Semalam telah diumumkan finalist untuk setiap awards yang dipertandingankan bagi tahun ini. Ada yang masih mengekalkan kejuaraan (tahniah) dan ada yang gagal (nama pun tak tercalon untuk Top 3 Finalist).

Majlis penyampaian awards akan diadakan hari ini bertempat di Zebra Square, Kuala Lumpur.

Senarai pemenang anda boleh rujuk di hasrul hassan.

Alhamdulillah, salah satu blog Bro tersenarai sebagai finalist dalam salah satu kategori yang dipertandingan. Rasanya Bro tak menang.

Bak kata salah seorang orang kuat MSMW, “Bro..!! U tak perlu bertanding, U sudah power. Bagi orang lain rasa”

MSMW2014

Tak sangka, terjumpa sepupu dekat sini.

Bulan April ini, akan dapat sorang lagi cahaya mata (Kena cepat-cepat buat adik untuk Fisha kalau macam nie)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Kemeriahan MSMW 2014

Leave a Reply

Top