17,153,138 total views, 4,442 views today

Kemeriahan MSMW 2014

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Kemeriahan_MSMW2014
Hari pertama Malaysia Social Media Week 2014 sudah cukup meriah. Terutamanya di laman twitter dimana hastag #MSMW2014 berada di ranking pertama Malaysia dan juga US (tapi bukan 1st & sekejab).

Gambar diatas dikongsikan oleh twitter @MSMW_2014.

Comelkan awek itu?

Tapi korang kenal x pic mulut sebelah pic awek itu?

Plan nak buat parody kepada si awek twitter, tak sangka ianya menarik perhatian penganjur dan juga beberapa tweetfemes untuk retweet gambar ini.

Untunglah pada si awek itu, tapi tidak kepada pemilik mulut itu (sebab tak nampak muka – menyesal pula tak ambil gambar sekali dengan muka).

Nampak x perbezaan tweetfemes dengan tweetorangmacamgua

VS

MSMW 2014

Seminar Malaysia Social Media Week 2014 turut mendapat sokongan dari beberapa rakan blogger yang datang mencari ilmu dan berkongsikannya dilaman social mereka sendiri.

Ada tak blogger yang anda kenal?

MSMW2014

Bersama Amman Spark – Orang kuat yang handle artis dekat Malaysia.

Tak sangka dapat berkenalan dengan beliau (sedangkan selama nie selalu je bertembung he..23x).

Kalau gua jadi selebriti (yang betul2 masyuk) gua ambil dia jadi manager gua. Multitasking orangnya…

Keputusan MSMW2014 Blogger Awards

Semalam telah diumumkan finalist untuk setiap awards yang dipertandingankan bagi tahun ini. Ada yang masih mengekalkan kejuaraan (tahniah) dan ada yang gagal (nama pun tak tercalon untuk Top 3 Finalist).

Majlis penyampaian awards akan diadakan hari ini bertempat di Zebra Square, Kuala Lumpur.

Senarai pemenang anda boleh rujuk di hasrul hassan.

Alhamdulillah, salah satu blog Bro tersenarai sebagai finalist dalam salah satu kategori yang dipertandingan. Rasanya Bro tak menang.

Bak kata salah seorang orang kuat MSMW, “Bro..!! U tak perlu bertanding, U sudah power. Bagi orang lain rasa”

MSMW2014

Tak sangka, terjumpa sepupu dekat sini.

Bulan April ini, akan dapat sorang lagi cahaya mata (Kena cepat-cepat buat adik untuk Fisha kalau macam nie)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “Kemeriahan MSMW 2014

  1. bro… kalo dah tersenarai finalist msmw2014…. yg tersenarai dlm kategori tu kena hadir ke x?

    1. Kalau dapat jemputan… kalau ikut pengalaman lepas.. hanya pemenang sahaja yang dijemput 🙂

  2. Bestnya bro! kirim salam jak la dr sy yg jauh d sabah ni heee good luck!

  3. Selamat Menimba ilmu di MSMW 2014… Nanti boleh kongsikan ilmu yang diperolehi untuk tatapan pengunjung blog ini… 😉

  4. tumpang tengok dari jauh je…. huhuh

  5. tahniah semua yg mng..btw gmbar mulut tu geli pulak tgok…hhahaha

  6. Uhh muncung tak bleh blah … kalau tak ada kumis kumis tu … aku rasa lagi menarik kot.

  7. ish! Takde kroje kamu ni…burok bebeno gambo yg atas sekali tu…huhu…

    1. bukan xde kroje kak… tapi sekali sekala nak parodykan orang lain…

  8. SA mengikuti dari kejauhan…mcm la merantau plak kan….

  9. geli pula tengok pic sebelah awek tu.. eh larikkkkk

    1. geli ek… geli nape pulak he..23x

  10. dua tahun berturut-turut dapat pergi, tahun ni tak pergi
    Intan dah form 3, tak boleh nak ponteng

  11. Kena cukur misai ngan janggut baru jadi feveret ramai….hahahaha

    1. He…23x gua risau, laki pun minat dekat gua nanti

Leave a Comment