17,158,075 total views, 3,615 views today

Bila Perempuan Menangis, Pasti Ada Sebabnya

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

wanita menangis

Lelaki kena tahu,

Perempuan tak akan marah tanpa sebab, Tak akan menangis tanpa sebab, Tak akan merajuk tanpa sebab.

Semuanya bersebab…..

Apa sebabnya? He…23x Lu fikirlah sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “Bila Perempuan Menangis, Pasti Ada Sebabnya

  1. Bila air mata berlebihan? Hehe

  2. bro slalu bt prempuan mnagis ke..xbaik tu..hehe

    1. Tak pasti la pulak, kalau buat dorang menangis tergelak2 pernah la

  3. haa..siapa yang nangis nih??

    1. Lu kalau nangis boleh pujuk makan cendol.

    1. zaza sedih nape ek? sebab ada orang nak masuk meminang ke?

  4. dah rase nak nanes nih hahaha

  5. moga lelaki memahami isi hati perempuan 🙁

  6. Teringat dengan pesanan kawan. Air mata perempuan adalah senjata ampuh yang mampu cairkan hati lelaki yang keras.

  7. Sebab musabab yang menyebabkan lelaki tertanya-tanya apa sebab mereka mempunyai sebab yang menyebabkan mereka bersebab sebegitu…

  8. betul….Huda setuju tang fikir sendiri…hehe

  9. jgn buat perempuan menangis.. kesian dia… 🙁

    1. Mampu ke bro buat Deqnoor nangis?

  10. Menangis pun bagus untuk membersihkan mata kita….

  11. sekali airmata ini menitis kerana lelaki…sampai bila2 tetap ku kenang…tp lagi bagus menangis dari memendam rasa…memendam lagi bahaya…

  12. Syira Lokman

    ade mcm2 sebab..lapooo pun nangis..hahaha

Leave a Comment