17,158,056 total views, 3,596 views today

Awek Rahsia Namanya

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Nama Awek Rahsia
Bila seseorang awek yang anda minati, rahsia namanya. Pasti akan buat anda tertanya-tanya.

Kenapa rahsia namanya?

Maka anda akan tegur beliau untuk mengetahui nama sebenar awek yang anda minati selama ini.

“Hai awak, nama awak apa?”

“Nama i Rahsia. Kenapa ek?”

“Ala… Janganlah berahsia dengan saya la wak”

“Betullah nama i Rahsia! I tak tipu, awak boleh tengok buktinya di atas Rahsia Binti Muhamed Sa……”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Awek Rahsia Namanya

  1. Rahsia ni memang nama sebenar awek tu rupanya. .. nice info. . 😉

    1. nice info? hang nak g cari ke awek nie?

  2. hhahaha…okay..yang ni lawak =P

  3. A: nama awak apa?
    B: nama saya rahsia..
    A: alaa nak rahsia2 pulak nama dia..

    hahahahha

    http://iluvtour.com jemput singgah 😀

  4. ada erk orang letak nama rahsia…mesti orang2 dulu ni kan….

  5. hahaha.. funny.. zara dpt imagine conservation mcm ni.. haah

  6. Penuh rahsia nama awek tu…

Leave a Comment