17,153,265 total views, 4,569 views today

Projek Memikat Suami

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Projek Memikat Suami

Drama tv yang di adaptasikan dari novel “Projek Memikat Suami” tulisan Hanna Abdullah.

Sekarang tengah rancak ditayangkan di Astro Ria dan Astro MAYA HD. Isteri Bro suka sangat tengok cerita ini, malangnya Bro juga terpaksa ikut sama.

Pehhhhhh….!!!

Memang mengugat iman betul cerita ini, lagi-lagi pada orang yang tengah berpuasa 100 hari macam Bro.

Dapat isteri yang mengoda seperti watak yang dibawa oleh Emma Maembong, suami mana yang boleh tahan kan. Ego seorang suami pun boleh runtuh dibuatnya.

Bila la nak ada buku atau drama “Projek Memikat Ister3”

Sure ramai suami-suami yang tersenyum menontonnya he..23x dan ramai isteri yang memuncung bibir usha suami mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Projek Memikat Suami

  1. citer ini tak sesuai untuk tontonan kanak-kanak……

    1. Bila cite nie start, suruh anak-anak masuk tidur he..23x

  2. Haha..tu la..bila pulak cerita Projek memikat isteri nak ditayangkan..

    1. Kalau ditayangkan, sure ramai isteri2 yang boikot or hentam cerita nie

  3. alamak…no komen la…hahaha..SA lagi suka Arianna Rose

    1. Bro lagi suka Maharaja Lawak Mega

  4. HAHA….sy layan kot cerita ni bro setiap hari isnin..sebab ada Emma..haha

    1. bro baru kenal dngn emma…. he..23x

Leave a Comment