17,148,914 total views, 218 views today

Permulaan Tahun 2014 Dengan Kawan Yang Kita Suka

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Kawan Yang Kita Suka - SembangTehKosong

Permulaan tahun 2014 dengan sesuatu yang berfaedah bersama dengan Kawan Yang Kita Suka.

Settle juga shooting hari ini. Terima kasih buat lelaki kamera – Azwan Anuar. Tidak lupa kepada pelakon terbaik abad ini – Boni Kacak & Yusuf Rosli.

Terasa kerdil tertiba gua dekat situ.

Azwan Anuar

Lelaki kamera yang agak profesional dalam merakam video + memberi arahan dan posisi sewaktu kami shooting. Kebanyakan babak hanya dibuat 2-3x sahaja, dan ada babak spontan yang berjaya dirakam walaupun kami tak sedar.

Yusuf Rosli

Sekarang aktif berlakon sebagai extra dalam beberapa drama. Pelakon teater yang sedang menempah nama + aktif menyertai pertandingan teater peringkat negeri dan kebangsaan.

Pembekal prop yang berjaya.

Shooting dah habis kul 3 petang, sampai la nie tak bangun-bangun.

Boni Kacak

Keekers yang mula dikenali dengan aksi mengorek hidung + tidak berbaju. Paling tak boleh blah bila termasuk sama dalam keek bersama Elfira Loy siap sempat korek hidung.

Belum lagi dengan tutorial cara memakai tudung yang dikongsikan di laman Youtube.

Gua?

Orang biasa je, tiada apa-apa keistimewaan pun…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Permulaan Tahun 2014 Dengan Kawan Yang Kita Suka

    1. Boni la retis yang paling susah nak berurusan sekarang nie. Jadual penuh memanjang he..23x

  1. Boni orang paling busy skarang..hoho. video ape ni bro?

    1. Video apa? nantikan aje la ek

  2. Suka bro Framestone… sentiasa merendah diri.. walaupon dia tau ‘value’ dia…

    1. value gua sampai 4 je.. itu je limit.. xboleh lebih he..23x

    2. Bro suka merendah diri?? Haktuiiiii.

  3. aku hanya lah insan biasa…

    mcm tak ada kaitan kan…,
    sebab aku teringat tulisan kat dinding sekolah aku…

    1. sekolah kau mesti banyak budak vandalism kan?

  4. Bro framestone adalah insan biasa? Ok. Ini adalah fitnah dunia yang paling terbesar sekali, hahahaha.

    1. Tang mana punch linenye boni?

  5. wah…semua jadi retis la x lama lagi…

  6. Kalau kena dengan rencah dan asam garam sempurna hasil masakannya. 🙂

    1. He..23x drama bikin sendiri je…

  7. Happy kebeno muka along ni.

  8. ada video ker….? baik punya….apa tajuk?

    1. Video masih belum di edit lagi.. apa tah lagi di muat naik he..23x nantikan je la ek

  9. […] tahun baru, aku telah diajak oleh Broframestone untuk buat satu projek parodi. Kawan lain yang terlibat dalam projek julung kalinya diadakan ini […]

Leave a Comment