17,153,132 total views, 4,436 views today

Menu Rakyat 1Malaysia – Kangkung

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

15 thoughts on “Menu Rakyat 1Malaysia – Kangkung

  1. Kangkung pun kangkunglah .. janji boleh di makan. .

    1. Gua risau lepas ini makin bertambah kangkung dekat tepi parit orang tanam (ke main campak je, tunggu dia tumbuh)

  2. Hehe, jadi popular Kangkung ni noh…

    1. Gua risau, US lepas ini berminat dengan Malaysia disebabkan oleh kangkung

    2. Kalau di Texas telah diwartakan pengharaman membawa masuk dan menanam sayur kangkung kerana ia menganggu eko sistem dan habitat disana.

  3. Kangkung dah popular sekarang.. Wkakaka 😀

  4. penuh wall fb cerita pasal kangkung.. hihihi… deno tak makan sayur kangkung, tak suka… sayur lain makan

    1. Nape tak suka makan sayur kangkung ek deno?

  5. Kangkung lagi popular dari belacan dan ikan masin kan…huhuhu….

  6. untung ler sapa tanam kangkung…..aduhai…..banyak permintaan nie….

  7. Pernah menjadi petani muda ketika umur belasan tahun tanam sayur kangkung dan kacang botor.

  8. buatkan kangkung sweet sour semangkuk!!haha100x

  9. gua pun dtg lenggang kangkung kat sini

  10. tetiba nama kangkung naik dan popular…haha

Leave a Comment