17,167,044 total views, 564 views today

Majlis Penikahan Blogger Yana Yassin

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Majlis Penikahan Yana Yassin
Selamat pengantin baru diucapkan kepada rakan blogger Yana Yassin yang selamat diijab kabulkan pagi tadi bersama pasangannya Sharul Izman.

Maaf, tak dapat nak hadir sewaktu majlis akad nikah pagi tadi.

Disini Bro kongsikan gambar majlis Akad Nikah beliau, kredit kepada Shakiddo **Updated.

Itupun gambar sebelum majlis akad nikah. Selepas akad nikah, masih tak nampak yang upload gambarnya di laman sosial. Maybe terlalu excited sampai terlupa nak upload he…23x

Ok, nak siap-siap gerak ke majlis perkahwinan beliau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 thoughts on “Majlis Penikahan Blogger Yana Yassin

  1. y

    Ada dah kat entry.. hehehe

    1. Sudah dikreditkan direct ke blogpost mu.

    2. taknaklah kredit.. aku nak debit.. hahhaha

  2. selamat pengantin baru Yana…..

  3. Tahniah Yang Yassin. . Selamat pengantin baru. . Semoga ikatan perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat. .

  4. assalamualaikum bro..tahniah2 buat yana…:)

  5. assalamualaikum bro..tahniah2 buat yana…:)

  6. Tahniah kepada pasangan pengantin Blogger Yana Yassin. Selamat menjamu selera nasi minyak , Bro.. makan kenyang2.

  7. apapun, tahniah. dah bernikah.

  8. selamat pengantin baru YY…

  9. SELAMAT PENGANTIN BARU KAK YANA 🙂

  10. Selamat pengantin baru, bahagia keanak cucu 🙂

  11. Kalau sebelum ini Yana Yassin ada menulis mengenai status kesihatan beliau di Wall FB. Hari ini beliau kelihatan sehat dan gojes. Tanniah Yana Yassin dan Sharul.

  12. tahniah yana…semoga bahagia hingga ke anak cucu

  13. comel… doakan kan kak yana happy selalu.. kekal bersama dengan org tersayang…

  14. Tahniah buat Yana Yassin dan hubby. Semoga maintain cute dan romantik sehingga ke anak, cucu, cicit dan piut 🙂

  15. selamat pengantin baruuuu Yanaaa

  16. Selamat Pengantin baru Yana Yassin, kahwin ngan orang NS eh…husband dia kawan my cousin…insyaallah if xde aral boleh jer dtg majlis yang kat Seremban….

  17. barakallahulakuma yana yassin dan pasangan…

  18. Tahniah yana..selamat pengantin baru..semoga berbahagia dunia akhirat.

  19. tahniah yana yassin. semoga berbahagia sehingga akhir hayat

Leave a Comment