17,162,677 total views, 3,243 views today

Ketagih Starbuck – Ini Semua Salah Blogger Deq Noor

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Starbuck Deq Noor
Semua ini salah blogger Deq Noor.

Kerana dia, Bro hampir ketagih bukan sahaja dengan Starbuck, malah Coffee Planet dan bebepa coffee place diperkenalkan kepada Bro.

Kalau ikutkan, Bro dah kurang menikmati latte atau yang seangakatan dengannya sejak Bro stop kerja as Bartender pada tahun 2005. (Wahhhhh dasyat bro nie <- puji diri sendiri)

Akhirnya, Baru-baru ini lepas menonton 3 Peas In A Pod, terus Bro ajak Deq Noor lepak starbuck. Kenapa?

Sebab Bro rasa mengantuk sangat untuk drive dari Sunway ke Rawang tengah-tengah malam. Dah la malam Jumaat time tue (ramai yang masuk tidur awal he..23x)

Bro jenis menikmati latte tanpa gula (Kurangkan gula dalam minuman, tambahkan gula pada senyuman) Akhirnya pukul 3.30 pagi baru dapat melenakan mata.

Penangan betul la….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “Ketagih Starbuck – Ini Semua Salah Blogger Deq Noor

  1. Dah lama tak pekena Starbuck.. hehehe

  2. Sekali sekala dapat pekena Stabuck, Best juga… hehehe

    1. Nanti jumpa, kita perkena Starbuck ek

  3. Kie pun ketagih dengan starbuck bro… πŸ™‚

    Chocolate Frappucino Creamchip extra topping chocolate chip πŸ™‚

    beli yang large brp Oz xhengat.. murah je RM16+…

  4. tak boleh amalkan mcm tu Bro…jaga kesihatan seagi mampu πŸ™‚

  5. Nasib baiklah saya bukan peminum tegar kopi berbandin teh. πŸ™‚

  6. tak pernah singgah minum di starbuck Bro…..

  7. Den tak pernah masuk starbuck lagi… Hehe

  8. tapi serius gua tak terkesan dgn kopi..takkan hilang rasa mengantuk walau minum kopi

  9. tak pernah minum starbuck… kopi che nah jugak jadi pilihan… πŸ˜€

  10. ehhh? salahkan orang pulak… πŸ˜€

  11. Starbuck tempat menarik untuk diskus bisnes! πŸ™‚

  12. wah, sampai ketagih dibuatnya ye.

  13. untung saya bukan type pencinta kopi

  14. starbuck! i likeee….. hihik^^ deno dah 2 minggu duk damansara ni tp x pergi pun starbuck kat sini….hehe….. bulan depan balik ganu kita^^

  15. kalau da selalu bantai starbuck dan seangkatan dengannya..memang boleh buat ketagih..hee

Leave a Comment