17,171,164 total views, 1,015 views today

Kebanyakan Blogger Hebat Ada Masalah Rambut

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Pemenang Best Personal Blogger Awards
Kebanyakan blogger hebat (dari segi penulisan ataupun dia blogger terkenal @ dikenali) mempunyai masalah rambut, sehinggakan mereka akan memakai topi atau penutup kepala bila keluar dari zon selesa mereka.

Betul ke bohong?

Satu persoalan yang Bro sendiri baru perasan, bila perkara ini menjadi topik di Blog Panduan Blogger : Hasrul Hassan tentang isu “Blogger Hebat Rambutnya Sedikit

Walaupun tajukannya agak kurang sensitif pada diri Bro (pada mulanya)

Bila dibaca hujah dan isi-isi yang dibentangkan. Sedikit sebanyak hampir terkena batang hidung sendiri. Tetapi, masih steady kerana menganggap ianya sebenarnya tidak ditujukan direct kepada Bro.

Untuk membuktikan kenyatan beliau, maka disenaraikan beberapa blogger yang beliau rasa hebat dan menghadapi masalah rambut. Dalam list tersebut, gua memang terkejut dengan nama yang paling atas sekali.

Siapakah beliau?

Kalau nak tahu, jemput baca artikel tersebut di blog Hasrul Hassan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “Kebanyakan Blogger Hebat Ada Masalah Rambut

  1. klu masalah rambut tue x sure sangat.. tapi kalau bab topi aien setuju.. 🙂

    1. He..23x kenapa setuju sangat ek?

  2. Rambut kurang tandanya banyak berfikir untuk memantapkan blog kot. 🙂

    1. Mungkin juga.. eh Bro rasa, rambut mu pun ada jarang-jarang sikit kan he..23x

  3. tu tandanya dah tua maa..

    bukan sebab hebat. haha..

    1. Tang tua tue gua setuju… Adeh…

  4. sebab tu gua tak hebat sebab rambut gua lebat..hahaha

    1. He..23x kita tengok boleh lebat sampai bila ek…

  5. tetiba kan ….. dok berfikir pasal rambut gugur. adakah kerap ngadap lappy. aigoooo

    1. Leeza hadapi masalah rambut gugur x?

  6. rambut den masih ok lagi sebab blog den suam-suam kuku sahaja…hehe

    1. Meh tayang sikit rambut mu.. kite tengok

  7. banyak berfikir @ dah tua…..so sapa yang peduli kalau kepala botak tak der rambut tu bro….mereka dan keluarga mereka jer……hihi

    1. He…23x kepala botak + perut boroi memang menjadi pilihan ramai 🙂 terus market naik mendadak

  8. bro ada masalah rambut? biasa je DN tengok. hmmm…

    1. Oh ye ke? Dengan DN bro kena tampil lebih muda he…23x

  9. aaaaaaa…ptt la rambut kite banyak

  10. rambut gua kasar dan lebat, memang bermasalah, hebat ghak ke aku nie?

    1. Itu xpasti… Bro tulis entry ini ikut kenyataan yang dikeluarkan oleh seorang rakan bloggerx

  11. Rambut awk x sikit on..byk jer sy tgk

    1. Sebab saya pandai cover 🙂

Leave a Comment