You are here
Home > Bersama BroFramestone > Blogger Syafiqah Hashim, Si Gadis XOXO

Blogger Syafiqah Hashim, Si Gadis XOXO

Shafiqah Hashim
Selak-selak gambar dihandphone, terjumpa satu gambar bersama blogger Syafiqah Hashim, si gadis XOXO (Apa ke benda la xoxo nie ek?).

Gambar ini diambil sewaktu kami berdua jadi pelakon extra dalam telefilem “Cerita Sebenar Mengenai Bibah” yang dirakam pada tahun lepas. Masa berlakon sempat lagi nak bergambar ek?

Malangnya, aksi kami berdua (sedang bergambar ini) tidak disiarkan di tv.

Mungkin perlu zoom baru nampak aksi kami berdua. Baru berlakon dah buat perangai, macam mana nak dapat job lagi kalau macam ini.

Blog si Syafiqah ini dah lama Bro perasan,

Sebab nampak dia aktif menyertai event itu ini, wahhhhhh aktif gila budak ini. Bukan calang-calang orang rupanya dia nie. Lagi satu, dia menulis blog dalam english.

Wa respek sama lu la.

Entah bila entah, tertiba dia ada dalam friend list facebook sekali dekat instagram. Tue pasal, masa memula jumpa terus masing-masing macam excited je (maybe sebab kenal kot).

Jika korang ada masa, jom terjah blog beliau di www.syafiqahhashimxoxo.com

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Blogger Syafiqah Hashim, Si Gadis XOXO

  1. Wahhhh!!! Terharu sangat2 malam-malam macam ni baca blog bro…
    Pika memang seronok kenal blogger macam bro! Selesa, peramah dan baik…
    Tp tu lahh..scene kita belakon sama2 tu tak nampak pulak dalam cerita tu kan…
    Apa2 pun Semoga kita jumpa lagi nanti bro..

    Btw, xoxo tu maksudnya hug n kisses bro..”x” tu hug and “o” tu kiss..kekekee..
    konon2 sweet la kan..ngehehee..

    Btw, thank you so much for thIs entry Bro …!

  2. Trademark Fatin Liyana memang tak hilang zaman. Teringatkan parodi trade mark Fatin Liyana beberapa tahun lepas. Masa itu video Parodi belum lagi meletop. 🙂

    p/s: Tiba-tiba teringatkan arwah Jejai. Al Fatihah.

Leave a Reply

Top