17,159,454 total views, 20 views today

Aksi Monyet Di Bukit Malawati, Kuala Selangor

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

13 thoughts on “Aksi Monyet Di Bukit Malawati, Kuala Selangor

  1. Di kota saya juga ada tempat khusus yang banyak ditinggali monyet namun sayangnya kurang terpelihara baik seperti di bukit Malawati Kuala selangor

    1. Maaf, tak tahu pula spesis apa… monyet sebelah atas bukit xsama spesis dengan yang dekat bawah bukit Malawati…

  2. monyet otai ni. siap jaga meriam.

    1. Jangan memain dengan monyet ini.. kita ada pistol je, dorang ada meriam he..23x

  3. Silvery Lutong ini sudah jinak kerana sudah biasa dengan kehadiran pengunjung. Pantang hulur sayur kacang boncis laju merapati.

    1. untung peniaga yang jual makanan dorang dekat atas tue kan

  4. first time nampak monyet spesis ni bro…:D

    1. he…23x bro bukan cam sangat spesisi monyet yang sedia ada.. tapi masa naik atas tue, memang rasa terkejut… Sebab monyet ini je ada.. x sama dengan monyet dekat sebelah bawah bukit

  5. Monuet ni suka betul amik gambar

Leave a Comment