17,170,392 total views, 243 views today

2 Tahun Bersama David Teo Dan Metrowealth

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

David Teo
Rasanya dah genap 2 tahun blog broframestone berkerjasama dengan David Teo dan krew Metrowealth International Group (MiG) dalam mempromosikan pelakon dan juga filem mereka.

Terima kasih juga, Bro ucapkan atas kepercayaan yang diberikan oleh warga MiG selama ini.

Jika ada terkurang dan terlebih selama ini, harap dimaafkan. Dari MiG, bro kenal ramai rakan artis dan juga pengarah yang awesome (rajin kaco bro di twitter, facebook dan instagram).

Harap jika diberi perluang untuk berlakon dibawah arahan mereka. Insya’lah Bro akan berikan yang terbaik walaupun Bro tak pandai belakon.

Hanya mampu jadi pelakon tambahan je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “2 Tahun Bersama David Teo Dan Metrowealth

  1. wah! bila lak dkna dapat jumpa david teo nie.. erkk..filem apa akan datang bro??

    1. Minggu depan, Mukasurat Cinta

  2. David Teo ini ada sahaja filem yang diterbitkan setiap tahun.

    1. Tak ada filem, macam mana nak ada untung maaaa….

    2. Tahun lepas dengar beliau hendak terbit lagu. Apa cerita?

  3. tahun ni akan ada filem “BroFramestone Blogger Gangster”

  4. best la jumpa dia..SA dah puas jumpa masa jadi PR dulu…dia selalu buat promosi filem kat Shopping Complex SA kerja…

  5. MIG sejak penghujung 2012 tahun kowt kie kenal Bro memang MIG xlepas pandang ng Bro..

    sign kontrak eh? masyukkkk heheheh…

  6. semoga kepercayaan itu akan terus sampai bila-bila..keep going bro..

  7. wah…lepas ini kalau ada rezeki boelh ler jadi pelakon pembantu Bro….kena ikuti kelas lakonan

  8. tapi satu je gua harap sgt dari David Teo ni…hasilkan filem yg bermutu

  9. keep up the good work bro… 🙂

  10. David Teo, seorang Penerbit dan Pengarah yang sangat awesome!

    Banyak ceritanya laku di pasaran.

    Sebab beliau jenis ikut perkembangan semasa.

  11. […] Tak sia-sia, lebih 2 tahun Bro aktif bersama Metrowealth. […]

Leave a Comment